Αθηνά Οικονομάκου: Με πυρσούς στα χέρια και μία τεράστια τούρτα - Η φαντασμαγορική έκπληξη για τα γενέθλιά της σε πολύ γνωστό κλαμπ

Ολόκληρη υπερπαραγωγή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Με πυρσούς στα χέρια και μία τεράστια τούρτα - Η φαντασμαγορική έκπληξη για τα γενέθλιά της σε πολύ γνωστό κλαμπ

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από μερικές ημέρες έκλεισε τα 38 και το γιόρτασε δίπλα στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και την Σιέννα. Το Σάββατο 9 Μαρτίου, ωστόσο, αποφάσισε να βγει και για ένα ποτό με τους φίλους της σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Εκεί την περίμενε και μία έκπληξη. Τα αγαπημένα της πρόσωπα της είχαν ετοιμάσει ολόκληρη υπερπαραγωγή για να γιορτάσουν την ημέρα που γεννήθηκε. Έτσι, εκεί που η ηθοποιός διασκέδαζε, χόρευε και τραγουδούσε, ξαφνικά έφτασαν δίπλα της γυναίκες του μαγαζιού κρατώντας πυρσούς στα χέρια και μία τούρτα.

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Αθηνάς Οικονομάκου

Δεν το περίμενε καθόλου, επομένως η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός της ήταν στα ύψη! Έσκυψε και έκρυψε το πρόσωπό της αρχικά και στη συνέχεια χαμογέλασε, όσο ο κόσμος γύρω της φώναζε και χειροκροτούσε για εκείνη! Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ντυμένη στα μαύρα, με ένα top ημιδιαφανές με δαντέλα, είχε τα μαλλιά της ψηλά και φορούσε τα αγαπημένα της κοσμήματα. Διάφορα στιγμιότυπα από το βράδυ της δημοσιεύθηκαν στο Instagram και φαίνεται πως τα "έσπασε" μέχρι το πρωί.

Δείτε επίσης: Η απάντηση στις φήμες διαζυγίου με τον Μιχόπουλο: «Προφανώς αυτή την περίοδο...»

Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος για να της ευχηθεί

Πέρα από την ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο επιχειρηματίας σύζυγός της δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της γυναίκας του από τις διακοπές τους, με σκοπό να της ευχηθεί για τα γενέθλια της.

«Happy Birthday my most Electrifying, Raw Beauty», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του. Μάλιστα, η Αθηνά έσπευσε να του σχολιάσει με μια καρδιά.