Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε την ηλικία της με μια φωτογραφία, ανήμερα των γενεθλίων της

Να τα εκατοστήσει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον. Αυτή ήταν και η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση. Ευρέως γνωστή ωστόσο έγινε μέσα από την σειρά Η ζωή της άλλης, που μεταδόθηκε μέσα από το MEGA με τεράστια επιτυχία.

Μετά από την εν λόγω σειρά που κράτησε για τρία χρόνια, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη. Φέτος, πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς.

Η Αθηνά Οικονομάκου, είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία δραστηριοποιείται ενεργά και στο Instagram όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Πριν από μερικά λεπτά λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία αποκαλύπτοντας πως σήμερα Τετάρτη 6/3 γιορτάζει τα γενέθλια της.

Η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου με ένα τρυφερό χαμόγελο στα χείλη, πόζαρε στο φακό γράφοντας στο χέρι της με κόκκινο χρώμα 38 που είναι και η ηλικία της.

Δείτε επίσης: Η απάντηση της Αθηνάς Οικονάκου στις φήμες διαζυγίου με τον Μιχόπουλο: «Προφανώς αυτή την περίοδο...»


Στήριγμα της σε όλα ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μύκονο και το 2013 πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί. Έτσι απέκτησαν το σπίτι τους στην Κηφισιά, το οποίο πλέον έχει διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες των δύο παιδιών τους, του Φίλιππου που γεννήθηκε το 2018 και της μικρής Σιέννα - Ηλέκτρας, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους το 2021 (δείτε εδώ πότε παντρεύτηκαν και όλο το φωτογραφικό τους άλμπουμ).

Πρόκειται για μία μονοκατοικία, την οποία η ηθοποιός έχει παρουσιάσει πολλές φορές μέσα από τα social media της και κυρίως από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο σαλόνι κυριαρχεί το ξύλο, ακόμα και στους τοίχους, ενώ σε αυτό υπάρχει και ένα ασύμμετρο ξύλινο τραπεζάκι που ξεχωρίζει, καθώς και οι δυο στρογγυλεμένες πολυθρόνες χωρίς βάση. Αυτό δεν είναι το μόνο καθιστικό τους, αφού έχουν και ένα δεύτερο πιο μικρό. Σε εκείνο το τζάκι κλέβει την παράσταση!

Τα βλέμματα πέφτουν επίσης από το βεστιάριο της ηθοποιού, που δεν γινόταν να λείπει και σε αυτό βρίσκονται όλα τα ρούχα από την συλλογή της, τα κοσμήματα και τα παπούτσια της. Επίσης εντυπωσιακός χώρος είναι και ο κήπος, ο οποίος τα καλοκαίρια γεμίζει με παιχνίδια για τα παιδιά, κούνιες κλπ.

Δείτε επίσης εικόνες από το εξοχικό στο Γύθειο.

Οικονομάκου σπίτι

Οικονομάκου δωμάτιο Σιέννας

Οικονομάκου Μιχόπουλος σπίτι

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι κήπος