Αθηνά Οικονομάκου: Όλο δαντέλα το νυφικό που φόρεσε στο γάμο της με τον Μιχόπουλο

Μοναδικό ρούχο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Όλο δαντέλα το νυφικό που φόρεσε στο γάμο της με τον Μιχόπουλο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το νυφικό που επέλεξε να φορέσει στο γάμο της με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο, που είναι όλο από δαντέλα!

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε επέτειο γάμου πριν από μερικές μέρες και έτσι η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τον παραμυθένιο γάμο που πραγματοποίησαν οι δυο τους στην Μύκονο.

Μάλιστα, ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκανε και ένα πολύ όμορφο δώρο στη σύζυγό του για την επέτειό τους. Δείτε το εδώ.

Αυτό είναι το νυφικό που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου στον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Μεταξύ άλλων, η Αθηνά Οικονομάκου αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της μία φωτογραφία της Σήλιας Κριθαριώτη που της έφτιαξε το νυφικό.

Όπως θα δείτε πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της αγαπημένης ηθοποιού ενώ την ίδια στιγμή ξέφευγε από τα καθιερωμένα.

Αθηνά Οικονομάκου νυφικό

Στο Instagram αποκάλυψε τα ευχάριστα η Αθηνά Οικονομάκου - Η φωτογραφία με τον Μιχόπουλο

Μέσα από μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για το γάμο τους.

Χθες 6/10, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας συμπληρώνουν ακόμη έναν ευτυχισμένο έγγαμου βίου και ο γιος τους Μάξιμος είναι όλη τους η ζωή.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως γιορτάζουν την επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου, και πραγματοποίησε μια ρομαντική ανάρτηση στα Instagram Stories της.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ όμορφη φωτογραφία από το γάμο τους.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος γάμος

Να πούμε πως η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να αξιοποιήσει το Σαββατοκύριακό της πριν λίγες ημέρες και έτσι έφυγε από την Αθήνα μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Μάλιστα, η ηθοποιός ανέβασε και ένα βίντεο ντοκουμέντο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πάνω από τη μηχανή.