Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο στα γενέθλια του Λευτέρη Σουλτάτου

Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο στα γενέθλια του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στο πάρτι έκπληξη που ετοίμασε η Βάσω Λασκαράκη για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Συγκεκριμένα, γιόρτασαν τα γενέθλια του με δίπλα τους όλους τους φίλους τους, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ανάμεσα τους βρέθηκαν η Χριστίνα Κοντοβά, ο Μελέτης Ηλίας, η Νικόλ Παναγιώτου και άλλοι. Όλοι μαζί, του τραγούδησαν για να σβήσει τα κεράκια της τούρτας με τις χρυσές λεπτομέρειες και η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στο προφίλ της πολλές φωτογραφίες από τη βραδιά.

Χωρίς τον Μιχόπουλο στο πλευρό της η Οικονομάκου στο πάρτι του Σουλτάτο

Από την όμορφη ωστόσο βραδιά φαίνεται πως έλειπε ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, αφού δεν πόζαρε στο πλευρό της στην φωτογραφία που τράβηξαν όλοι μαζί για να θυμούνται την ημέρα.

Βέβαια, επειδή είναι άνθρωπος που δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας, μπορεί να βρισκόταν πίσω από την κάμερα!

Αθηνά Οικονομάκου χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Οι τρυφερές αναρτήσεις τους αποδεικνύουν τον έρωτα τους

Οι δυο τους έχουν φέρει μαζί στη ζωή δύο παιδιά - έναν γιο και μία κόρη - με τα ταξίδια και τις αποδράσεις να αποτελούν αγαπημένη συνήθεια της οικογένειας.

Το ζευγάρι παρά τα οικογενειακά βάρη και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεκλέβει λίγες πιο προσωπικές στιγμές για εκείνους, μερικές από τις οποίες βλέπουμε στο instagram της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η Παρασκευή (6/10) λοιπόν αποτελεί μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τον Μιχόπουλο και την Οικονομάκου, καθώς είχαν επέτειο για τα πέντε χρόνια γάμου τους, με την Αθηνά να κάνει ένα πολύ τρυφερό post από ταξίδι τους στη Μύκονο (δείτε εδώ το σπίτι τους).

«6/10/2018 … Happy Wedding Anniversary my love @feeltheflownow …σαν χθες μου φαινεται???? ποτε πέρασαν 5 χρόνια ???», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.