Δύο σαλόνια, τζάκι και πράσινο κήπο με κούνιες για τα παιδιά - Το υπερσύγχρονο διώροφο σπίτι Οικονομάκου και Μιχόπουλου

Βίντεο και φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/athinao1konomakou
Instagram/athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013. Γνωρίστηκαν σε μια παραλία της Μυκόνου και από τότε είναι αχώριστοι, κάνοντας το επόμενο βήμα στη σχέση τους το 2014 με την κίνηση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Το 2017, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο κάτω υπό άκρα μυστικότητα στο Γύθειο, όπου η ηθοποιός έχει το εξοχικό της σπίτι (δείτε φωτογραφίες).

Ένα χρόνο μετά, αποφάσισαν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στην Μύκονο, διορφανόνωντας ένα μεγάλο πάρτι με φίλους και συγγενείς. Η Αθηνά μάλιστα, έδειχνε σαν πριγκίπισσα μέσα στο δαντελένιο νυφικό της (δείτε φωτογραφίες).

Η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε το 2021, όταν η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ένας υγιέστατο κοριτσάκι, την Σιένα.

Σήμερα, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και παραμένει ευτυχισμένο και ερωτευμένο, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή από την καθημερινότητα του. Την οικογένεια τους έχουν στεγάσει σε ένα υπερσύγχρονο σπίτι στα Βόρια Προάστια.

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Πρόκειται για μια διώροφη μονοκατοικία με απίστευτο στιλ! Το σαλόνι είναι σε ξύλινου τόνους με διάφορες χρωματικές λεπτομέρειες. Το ασύμμετρο ξύλινο coffee table ξεχωρίει, καθώς και οι δυο στρογγυλεμένες πολυθρόνες χωρίς βάση. Βέβαια αυτό δεν είναι το μόνο καθιστικό, αφού έχουν και ένα δεύτερο πιο μικρό.

Το τζάκι κλέβει την παράσταση, με την οικογένεια τους χειμερινούς μήνες να περνάει πολύ χρόνο κοντά του για ζεστασιά.

Οικονομάκου Μιχόπουλος σπίτι

Από το σπίτι της Αθηνάς δεν γινόταν να λείπει το βεστιάριο που είναι γεμάτο ρούχα από την συλλογή της, κοσμήματα και παπούτσια.

Ένα επίσης αγαπημένο σημείο του σπιτιού της είναι τα δωμάτια των παιδιών της. Λατρεύει κάθε βράδυ να τα βάζει για ύπνο, αφού είναι η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι κήπος