Σπίτι - παράδεισος: Φωτογραφία από το εξοχικό της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο με θέα την θάλασσα

Είναι ονειρικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπίτι - παράδεισος: Φωτογραφία από το εξοχικό της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο με θέα την θάλασσα

Από το Γύθειο φαίνεται πως ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές η Αθηνά Οικονομάκου με την οικογένεια της (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της). Η ηθοποιός διαθέτει ένα πανέμορφο εξοχικό και κάθε καλοκαίρι πηγαίνει εκεί για να χαλαρώσει μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της κωμόπολης και αν περπατήσεις στον παραλιακό δρόμο δεν γίνεται να μην πέσει το μάτι σου στην μονοκατοικία της. Είναι διώροφη και από τις πιο καινούργιες που έχουν φτιαχτεί.

Φωτογραφία από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου, διαθέτει τεράστια βεράντα με θέα θάλασσα αλλά και τη νήσο Κρανάη η οποία βρίσκεται ακριβώς έξω από τα παράθυρα της. Όσον αφορά το εσωτερικό, είναι πολύ μοντέρνο και κυμαίνεται σε ουδέτερα χρώματα.

Η ίδια μαζί με την οικογένεια της επισκέπτεται συχνά το Γύθειο και μένει αρκετό διάστημα με σκοπό να δει και την οικογένεια της.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι Γύθειο

Η αποκάλυψη της Οικονομάκου για την κρίση στο γάμο της με το Μιχόπουλο

«Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει… είναι άλλο πράγμα. Τρέχω πολύ, είμαι πολύ οργανωτική και αυτό με έχει σώσει. Είμαι πολύ του προγράμματος, οπότε κάπως με έναν τρόπο τα συντονίζω όλα και δεν χάνω χρόνο σε άσκοπα πράγματα. Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά, η οικογένεια και τώρα και το θέατρο»,

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, έπαιξε το αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της εκπομπής για την ίδια και την ζωή της, με την ηθοποιό στο τέλος του βίντεο να βουρκώνει.

«Συγκινήθηκα με τα παιδάκια μου, δεν μπορώ! Με τα παιδιά έχω θέμα, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά, λιώνω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σχέση με τον πατέρα των παιδιών της, καθώς το ζευγάρι κλείνει 5 χρόνια γάμου, ωστόσο με ειλικρίνεια η Αθηνά αποκάλυψε, πως έχουν περάσει και δύσκολα οι δύο τους με την κρίση να τους χτυπάει την πορτά.

«Κλείνουμε 5 χρόνια γάμου φέτος. Βέβαια περάσαμε κρίση, φυσικά. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Έβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας.

Να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς. Δε γίνεται αλλιώς πια. Δεν ειναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό από τα ζευγάρια χωρίζουν, πολύ εύκολο τα παρατάνε. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.