Της είχε φορέσει ροζ τούλινο φόρεμα και έσβησε 2όροφη τούρτα - Το ονειρικό πάρτι που έκανε η Οικονομάκου στην κόρη της

«Σ´αγαπώ πριγκίπισσα μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αναλάβει πολλούς ρόλους στη ζωή της, ωστόσο η απόφαση της να γίνει μητέρα ήταν η πιο καθοριστική για να την αλλάξει ως άνθρωπο φέρνοντας στον κόσμο δύο παιδιά - το γιο και την κόρη της -.

Πρόσφατα μάλιστα η μικρή Σιέννα είχε γενέθλια και έτσι οι γονείς διοργάνωσαν ένα μοναδικό πάρτι για να γιορτάσουν τα δύο χρόνια, που έχει έρθει στη ζωή τους το μικρότερο μέλος της οικογένειας τους (δείτε εδώ τα κιλά που έβαλε η Οικονομάκου στις 2 εγκυμοσύνες της).

Μέσα από φωτογραφίες, που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου στο instagram βλέπουμε την μικρή να φοράει ένα ροζ φόρεμα από τούλι, καθώς έσβησε μια μοναδική 2όροφη τούρτα με το θέμα να είναι η Mίννι Μάους.

Το πάρτι γενεθλίων της κόρης της Αθηνάς Οικονομάκου

«Χαρά της ζωής μου, κοριτσάκι μου να σε χαιρόμαστε!!!!! Σ´αγαπώ πριγκίπισσα μου???? Σιέννα μου!!!», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Συγκινήθηκε η Οικονομάκου μιλώντας για τα παιδιά της

«Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει… είναι άλλο πράγμα. Τρέχω πολύ, είμαι πολύ οργανωτική και αυτό με έχει σώσει. Είμαι πολύ του προγράμματος, οπότε κάπως με έναν τρόπο τα συντονίζω όλα και δεν χάνω χρόνο σε άσκοπα πράγματα. Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά, η οικογένεια και τώρα και το θέατρο»,

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, έπαιξε το αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της εκπομπής για την ίδια και την ζωή της, με την ηθοποιό στο τέλος του βίντεο να βουρκώνει.

«Συγκινήθηκα με τα παιδάκια μου, δεν μπορώ! Με τα παιδιά έχω θέμα, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά, λιώνω», είπε χαρακτηριστικά.