Στην κόρη της έβαλε 18 κιλά και στο γιο της πάνω από 20 - Το βάρος που πήρε η Οικονομάκου στις δύο εγκυμοσύνες της

Το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Aθηνά Οικονομάκου είναι πολύ ενεργή στα social media, διαθέτει ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο instagram και μάλιστα συχνά τη βλέπουμε να ξεκλέβει χρόνο και να απαντάει στα γνωστά Q&A, που της κάνουν οι φίλοι της.

Η Παρασκευή 25/5 ήταν μία τέτοια ημέρα για την ηθοποιό - επιχειρηματία, η οποία απάντησε σε δεκάδες απορίες των followers της μέσα από τα insta stories της. Οι περισσότερες ερωτήσεις να τονίσουμε εδώ, πως αφορούσαν στην οικογένεια και στα παιδιά της, αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση.

Τα κιλά που πήρε η Αθηνά Οικονομάκου στις δύο εγκυμοσύνες της

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται, πως έχει κερδίσει τους διαδικτυακούς της φίλους, γιατί απαντάει πάντα με ειλικρίνεια. Έτσι λοιπόν δε δίστασε να μοιραστεί τον ακριβή αριθμό των κιλών, που έβαλε και στις 2 εγκυμοσύνες της (δείτε εδώ το λόγο που η Οικονομάκου έκλαψε σε συνέντευξη για τα παιδιά της).

Οικονομάκου

Η αποκάλυψη της Οικονομάκου για την κρίση στο γάμο της με το Μιχόπουλο

«Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει… είναι άλλο πράγμα. Τρέχω πολύ, είμαι πολύ οργανωτική και αυτό με έχει σώσει. Είμαι πολύ του προγράμματος, οπότε κάπως με έναν τρόπο τα συντονίζω όλα και δεν χάνω χρόνο σε άσκοπα πράγματα. Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά, η οικογένεια και τώρα και το θέατρο»,

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, έπαιξε το αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της εκπομπής για την ίδια και την ζωή της, με την ηθοποιό στο τέλος του βίντεο να βουρκώνει.

«Συγκινήθηκα με τα παιδάκια μου, δεν μπορώ! Με τα παιδιά έχω θέμα, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά, λιώνω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σχέση με τον πατέρα των παιδιών της, καθώς το ζευγάρι κλείνει 5 χρόνια γάμου, ωστόσο με ειλικρίνεια η Αθηνά αποκάλυψε, πως έχουν περάσει και δύσκολα οι δύο τους με την κρίση να τους χτυπάει την πορτά.

«Κλείνουμε 5 χρόνια γάμου φέτος. Βέβαια περάσαμε κρίση, φυσικά. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Έβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας.

Να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς. Δε γίνεται αλλιώς πια. Δεν ειναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό από τα ζευγάρια χωρίζουν, πολύ εύκολο τα παρατάνε. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.