«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει» - Δάκρυσε στον αέρα του ΣΚΑΙ η Αθηνά Οικονομάκου

Φανερή η συγκίνησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει» - Δάκρυσε στον αέρα του ΣΚΑΙ η Αθηνά Οικονομάκου

Καλεσμένη στην εκπομπή Γεια Σου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11/2 η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για την πορεία της στην υποκριτική και την μητρότητα, χωρίς να κρύβει την συγκίνησή της -δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Μιχόπουλο.

«Ο Μάξιμος είναι 4,5 ετών και η Σιένα είναι 1,5 έτους. Περνάμε πολύ όμορφες στιγμές, όπως όλα τα αδέλφια, έτσι και εμείς περνάμε από όλες τις διακυμάνσεις και εμείς το διασκεδάζουμε. Είναι πιο εύκολα τα πράγματα τώρα και το δεύτερο παιδί ήταν πιο εύκολο εξαρχής. Στο δεύτερο παιδί ήμουν και εγώ διαφορετική, πολύ πιο ήρεμη, πολύ πιο σίγουρη, ένιωθα πιο ασφαλής, πιο έμπειρη, δεν πάθαινα πανικούς. Μπήκα πιο εύκολα στην δουλειά, λιγότερες ενοχές», είχε εξομολογηθεί πριν μερικές μέρες (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

Μιλώντας, αυτή τη φορά στην παρουσιάστρια, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε:

«Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει… είναι άλλο πράγμα. Τρέχω πολύ, είμαι πολύ οργανωτική και αυτό με έχει σώσει. Είμαι πολύ του προγράμματος, οπότε κάπως με έναν τρόπο τα συντονίζω όλα και δεν χάνω χρόνο σε άσκοπα πράγματα. Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά, η οικογένεια και τώρα και το θέατρο»,

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, έπαιξε το αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της εκπομπής για την ίδια και την ζωή της, με την ηθοποιό στο τέλος του βίντεο να βουρκώνει.

Συγκινήθηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ η Αθηνά Οικονομάκου

«Συγκινήθηκα με τα παιδάκια μου, δεν μπορώ! Με τα παιδιά έχω θέμα, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά, λιώνω», είπε χαρακτηριστικά.