Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού πριν το διαζύγιο

Ήταν σχεδόν πριν ένα χρόνο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο να ανακοινώσουν πριν από λίγη ώρα ότι μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Στην ίδια ανακοίνωση το πρώην ζευγάρι ζητούσε κατανόηση και διακριτικότητα όσον αφορά αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Είναι αλήθεια εδώ και καιρό είχαν σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις τους, εντείνοντας έτσι τις φήμες που τους ήθελαν χωριστά. Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος είχαν κάνει την τελευταία τους κοινή εμφάνιση πριν από περίπου ένα χρόνο, στις 6 Ιουλίου συγκεκριμένα, στα εγκαίνια του showroom που άνοιγε η ηθοποιός-influencer, όπου πόζαραν μαζί.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός ''βόμβα'' - Ανακοινώθηκε το διαζύγιό τους

Σημειώνεται ότι έκτοτε είχαν κάνει μαζί κι ένα ταξίδι στο Ντουμπάι, απ' το οποίο ωστόσο δεν ανήρτησαν κοινά στιγμιότυπα. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Η ανακοίνωση Αθηνάς Οικονομάκου και Φίλιππου Μιχόπουλου

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου»