Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός ''βόμβα'' - Ανακοινώθηκε το διαζύγιό τους

Μετά από 6 χρόνια γάμου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το απόγευμα της Παρασκευής 26/4 έγινε γνωστό μέσα από μία ανακοίνωση, πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 6 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Μέσα από μια αναλυτική ανακοίνωση, που εξέδωσε το πρώην ζευγάρι αναφέρει πως μετά την απόφαση να λύσουν τον γάμο τους, βάζουν σε πρώτη θέση τα δύο παιδιά τους και μάλιστα ζητούν τον σεβασμό αυτών (δείτε εδώ το πολυτελές σπίτι τους).

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού πριν το διαζύγιο

Η ανακοίνωση διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου», αναγράφεται στην ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος