Γιώργος Λιάγκας: «Θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει!» - Ηχηρή αποκάλυψη πίσω από τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Που να σε ακούσει, αφού δεν σε έβλεπε...Γενικότερα δεν σε έβλεπε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την Παρασκευή 26/4 στο Πρωινό την πρόσφατη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη (δείτε τις τελευταίες δηλώσεις του Παπανώτα για το συμβάν).

Με την σειρά του ο παρουσιαστής τόνισε, πως ο Δημήτρης Παπανώτας δεν θα έπρεπε να έχει αιφνιδιαστεί με την διαγραφή του από το κόμμα μιας και είχαν υπάρξει πολύ τρανταχτά σημάδια, που έδειχναν ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπό του.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε για πρώτη φορά τον τρόπο με τον οποίο ο Δημήτρης Παπανώτας πληροφορήθηκε για τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ μιας και ο πρόεδρος και τα στελέχη δεν είχαν φροντίσει να τον ενημερώσουν.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τη διαγραφή του Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Να πω κάτι σχετικά με τον Παπανώτα, βρε Δημήτρη μου εγώ στα έλεγα και από αυτήν εδώ την εκπομπή - στα είπα και κατ' ίδιαν με μηνύματα - αλλά εσύ δεν με άκουσες. Είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος. Όταν βλέπεις, ότι βάζεις λυτούς και δεμένους να τον συναντήσεις και δεν μπορείς να τον συναντήσεις...

Δεν καταλαβαίνεις ότι μετά την κρίση του ζητάς να σε ακούσει, δεν πρόκειται να σε ακούσει; Δεν σε ακούει ούτε καν όταν είσαι υποψήφιος με το κόμμα του και ζητάς ένα ραντεβού για να βγάλετε μια φωτογραφία και δεν στο δίνει το ραντεβού. Δεν καταλαβαίνεις, ότι όταν έρθει η στραβή, που ήρθε η στραβή, τότε μάλλον είναι που δεν θα σε δει καθόλου; Δηλαδή τι δεν καταλαβαίνει ο Δημήτρης;

Ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι τον απέφευγε. Συγγνώμη, θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει. Ξέρετε από πού έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του; Από την Αρώνη! Το λέω τώρα για πρώτη φορά. Ο Παπανώτας έμαθε για τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ από την Αρώνη.

Η Μαίρη Αρώνη είναι συνεργάτις μας που κλείνει τους ανθρώπους και συνεντεύξεις. Τυχαίνει την ώρα που βγάζει συνέντευξη ο ΣΥΡΙΖΑ, να μιλάει με τον Παπανώτα και του λέει Δημήτρη τώρα βγήκε ανακοίνωση και ο Παπανώτας της λέει ότι δεν ήξερε τίποτα. Δεν τον είχε ενημερώσει κανείς ότι διαγράφεται.

Δημήτρη, σε διέγραψαν και δεν σε ενημέρωσαν καν, δεν είχαν την ευγένεια να σε ενημερώσουν. Εσύ βγαίνεις και ρωτάς ότι σε άκουσε ο Πρόεδρος; Που να σε ακούσει, αφού δεν σε έβλεπε...Γενικότερα δεν σε έβλεπε, το λέω και μεταφορικά αυτό, αυτήν την αίσθηση έχω, δεν ήσουν στο οπτικό του πεδίο. Τι άλλο δεν καταλαβαίνεις δηλαδή; Λένε στη ζωή ότι πάμε εκεί που μας θέλουν. Ο Δημήτρης έκανε ένα λάθος, πήγε εκεί που δεν τον θέλαν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.