Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου - Το τρυφερό μήνυμα για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Δεν τον ξεχνάει λεπτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου - Το τρυφερό μήνυμα για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου δεν παύει λεπτό να θυμάται τον αγαπημένο της σύζυγο. Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και πριν από μερικές ώρες, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έκανε και η κόρη του πριν από μερικές μέρες (δείτε εδώ την ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου), έτσι και η Άντζελα Γκερέκου

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

“«Η νυχτα γεμισε με φως»

Συνθετης Τολης Βοσκοπολος

Στιχουργος Αντζελα Γκερεκου cd 1999”, έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου κάτω από τη φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου.

Άντζελα Γκερέκου Τόλης Βοσκόπουλος

Η ζωή της Άντζελας Γκερέκου μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Λίγος καιρός έχει περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Άρχοντας του Ελληνικού τραγουδιού, Τόλης Βοσκόπουλος. Τραγικές φιγούρες στο δύσκολο αυτό γεγονός, ήταν η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία. Ωστόσο, μητέρα και κόρη, προσπαθούν τα πατήσουν στα πόδια τους και να προχωρήσουν μπροστά.

Στη ζωή της δεν έχει μάθει να τα παρατά όταν τα βρίσκει σκούρα, ενώ σιχαίνεται να μένει στάσιμη. Η Άντζελα Γκερέκου που χαμογελά ξανά, ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως αρχιτέκτονας, ενώ γρήγορα βρήκε την κλίση της προς την υποκριτική. Στη συνέχεια φλέρταρε με την πολιτική, όπου διετέλεσε υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην κυβέρνηση Σαμαρά. Μια γυναίκα δυναμική που δεν φοβάται οποιαδήποτε πρόκληση της μοίρας. Έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Μαρία Βοσκόπουλου, πρώην συνεργάτες του μεγάλου τραγουδιστή, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η Άντζελα προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό που της συνέβη, κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Το κενό του Τόλη Βοσκόπουλου δεν μπορεί να καλυφθεί. Η ίδια στο παρελθόν είχε δηλώσει τα εξής τρυφερά λόγια: «Ο Τόλης είναι ένας άνθρωπος που δεν κλείνεται μέσα σε λέξεις συγκεκριμένες και νομίζω αυτή είναι η μοναδικότητά του. Ο έρωτας δεν αναδύεται, όταν μιλάς για τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί, που αγαπάς, δύσκολα βρίσκεις τις λέξεις. Αυτό το κομμάτι το νιώθεις, δεν μπαίνει μέσα σε καλούπια», σημείωνε τότε η Άντζελα Γκερέκου.

«Κάποια στιγμή το είχα πει στον Τόλη, όταν νιώσεις τόσο έντονα για έναν άνθρωπο, και νομίζω ότι κάτι μοιραίο έχει συμβεί το έχω αισθανθεί, είναι δώρο να μπορείς να συναντήσεις έναν άνθρωπο που σε κάνει να νιώσεις έτσι. Εύχομαι να κρατήσει για πάντα, αλλά κάθε μέρα είναι ένα δώρο».

Η Άντζελα Γκερέκου χρειάζεται χρόνο για να συνέλθει από αυτή την απώλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, θεωρεί σωστό να πενθήσει τον πολυαγαπημένο της σύζυγο κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα που τρέχει. Η στάση της όλο αυτό το διάστημα παραμένει διακριτική όπως αρμόζει σε αυτές τις καταστάσεις.

Η ίδια αν και γνώριζε την κατάσταση της υγείας του Τόλη Βοσκόπουλου, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι θα έφευγε ξαφνικά τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, αντιθέτως περίμενε να πάρει εξιτήριο από το 251 Νοσοκομείο. Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη, έγινε αμέσως γνωστό ότι η Άντζελα λόγω του πόσο συντετριμμένη νιώθει, σταματά τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο ΜΕGΑ.

Ο λόγος ήταν ότι ήθελε να πενθήσει τον σύζυγό της. Σε συνεννόηση πάντα με τον Aντρέα Γεωργίου, η Αντζελα Γκερέκου κάνει μία παύση και στη συνέχεια θα επιστρέψει κανονικά στην πολλά υποσχόμενη σειρά του ΜΕGΑ. Μάλιστα, ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων. Σημειώνεται ότι «Η Γη της Ελιάς», η νέα μεγάλη παραγωγή του ΜΕGΑ, υπογράφεται σκηνοθετικά από τον Αντρέα Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου.

Πριν ξεκινήσει η προβολή της σειράς στις οθόνες μας, είχε πραγματοποιηθεί ένα κάλεσμα από το «μεγάλο κανάλι» σε συνεργασία με την ομάδα παραγωγής και των συντελεστών, της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν να παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους το πρώτο επεισόδιο της σειράς και όσα συναρπαστικά αναμένοντας να δούμε σε αυτή. Το παρών όπως ήταν αναμενόμενο έδωσαν όλοι οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά με μόνη εξαίρεση την Άντζελα Γκερέκου. Η απουσία της ήταν ηχηρή, μιας και πολλοί παρευρισκόμενοι ήλπιζαν να την δουν εκεί. Εκείνη όμως, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη της, την πίστη της και τον σεβασμό της προς το πρόσωπο του Τόλη Βοσκόπουλου, επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, προσπαθώντας παράλληλα να ξεπεράσει την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου. Αναφέρει ρεπορτάζ του Εγώ.