Χαμογελά ξανά η Άντζελα Γκερέκου μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογελά ξανά η Άντζελα Γκερέκου μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Περίπου δυο μήνες από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή, με την σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία, να είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ο σπουδαίος τραγουδιστής βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, θα τις ήθελε χαμογελαστές και χαρούμενες και τις δυο γυναίκες της ζωής του.

Η ηθοποιός λοιπόν το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί στην σειρά "Η γη της Ελιάς" η οποία προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στο MEGA. Πρόσφατα μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, φωτογραφίες με την Μάρω Κοντού, την τηλεοπτική της μητέρα.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

«Πόση χαρά να συνεργάζομαι με αυτή την υπέροχη γυναίκα! Και σας υπόσχομαι ότι η σχέση Μαρίας κι Αθηνάς έχει πολύ ενδιαφέρον…!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου για την Μάρω Κοντού.

Σάλος με την ερωτική σκηνή της Άντζελας Γκερέκου στην Γη της Ελιάς

Το βράδυ της Τετάρτης, η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς» έκανε πρεμιέρα. Μια από τις σκηνές που συζητήθηκαν, ωστόσο, ήταν αυτή της Άντζελας Γκερέκου.

Το πρώτο επεισόδιο ήταν αρκετά καθηλωτικό και κατάφερει να γίνει trend στο Twitter από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Μάλιστα, η ερωτική σκηνή της συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλο με το Σπύρο Νικολαϊδη ήταν αυτή που προκάλεσε τον χαμό από τους χρήστες στα social media.

H γνωστή ηθοποιός που επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια, υποδύεται την Αθηνά Νομικού, η οποία μένει χήρα από το πρώτο επεισόδιο. Η ίδια όμως διατηρεί παράνομο δεσμό με τον Δημήτρη Καπράλο, τον οποίο έχει παρουσιάσει σε όλους ως γιο της από τον πρώτο της γάμο.

Μετά το άνοιγμα της διαθήκες του συζύγου της, η Αθηνά γυρίζει σπίτι και παραδίδεται στην αγκαλιά του Δημήτρη και όπως είναι αναμενόμενο η εξέλιξη αυτή ξάφνιασε τους τηλεθεατές, καθώς θεωρούσαν πως ο Δημήτρης είναι παιδί της.