Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου στο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου

Σπαρακτικές εικόνες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου στο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου

Σε εξαιρετικά συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (22/8) το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Η σύζυγος του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία, είχαν στο πλευρό τους φίλους και συγγενείς για να τις στηρίξουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Από χθες, η Άντζελα Γκερέκου με μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε ζητήσει σε όσους είχα σκοπό να έρθουν στο μνημόσυνο, να φροντίσουν ώστε να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Τόσο η Άντζελα Γκερέκου όσο και η Μαρία Βοσκοπούλου ήταν συντετριμμένες καθώς έφτασαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Φωτογραφίες από το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου

μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου Γκερέκου Φόνσου
Μαρία Βοσκοπούλου μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου
Άντζελα Γκερέκου Θανάσης Βισκαδουράκης

Ποιοι είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι του Τόλη Βοσκόπουλου

Ωστόσο, μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή και την μεγαλοπρεπή κηδεία του, στην οποία παρευρέθηκε όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, το αμέσως επόμενο θέμα συζήτησης των μίντια ήταν το πως είχε μοιράσει τη διόλου ευκαταφρόνητη ακίνητη περιουσία του, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YES!

Τα σενάρια για την κρυφή διαθήκη του Τόλη ήταν πολλά και οι φήμες για την μεγάλη κληρονομιά που άφησε πίσω του, έντονες.

Βοσκόπουλος διαθήκη περιουσία

Πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος κληρονομεί και τι, σε ποιους ο αξέχαστος καλλιτέχνης άφησε ότι είχε και δεν είχε, καθώς και αν αυτή η περιβόητη μυστική διαθήκη που φημολογείται ότι υπάρχει περιελάμβανε και άλλους εκτός από την γυναίκα του και την μοναχοκόρη τους.

Καθώς, λοιπόν, ένα πέπλο μυστηρίου είχε απλωθεί γύρω από το αν η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι οι μοναδικές κληρονόμοι του αξέχαστου τραγουδιστή, έγκυρες πληροφορίες του περιοδικού YES αναφέρουν πως ο Τόλης ποτέ του δεν έκανε διαθήκη, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χρειάστηκε να φτιάξει.

Μετά την τακτοποίηση των υπέρογκων οφειλών του προς το δημόσιο, οι οποίες με τις προσαυξήσεις είχαν ξεπεράσει τα 8,000,000 ευρώ, όπως αποκαλύφθηκε, προκαλώντας του μεγάλη πίεση και στεναχώρια, ο Βοσκόπουλος φρόντισε να γράψει τα πάντα στην αγαπημένη του θυγατέρα:

Ότι σπίτια, κτίρια το απέμειναν, τα χρήματα που είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα από τα τραγούδια και τις ταινίες.

Η περιουσία που άφησε πίσω του ο αξέχαστος τραγουδιστής είναι μεγάλη κι αυτό άλλωστε ήταν και το πλεονέκτημά του, σύμφωνα με τον συμβολαιογράφο αλλά και δικηγόρο του.