Σήμερα το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου - Η δημόσια έκκληση της Άντζελας Γκερέκου

Δύσκολη μέρα η σημερινή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σήμερα το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου -  Η δημόσια έκκληση της Άντζελας Γκερέκου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να ζητήσει μία χάρη από τον κόσμο που σκοπεύει να παρευρεθεί σήμερα (22/8) στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του αγαπημένου της, Τόλη Βοσκόπουλου.

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου, η οποία δεν παύει στιγμή να θυμάται τις όμορφες στιγμές που έζησε στο πλευρό του «Πρίγκιπα», ζήτησε σε όσους πάνε σήμερα στο νεκροταφείο για να τιμήσουν τη μνήμη του, να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού προκειμένου να είναι όλοι ασφαλείς.

Το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών στις 12:15.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου

«Αύριο 22 Αυγούστου στις 12.15 θα πραγματοποιηθεί στο Α νεκροταφείο Αθηνών το μνημόσυνο των σαράντα ημερών του αγαπημένου μας Τόλη. Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν παρακαλούνται να τηρούν τα μέτρα προστασίας για την υγεία όλων. Σας ευχαριστούμε πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Άντζελα Γκερέκου Τόλης Βοσκόπουλος

Σπαράζει καρδιές η Άντζελα Γκερέκου - Η ανάρτηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου και είναι η πρώτη φορά φέτος που την γιορτάζει χωρίς τον μπαμπά της. Ο τραγουδιστής, έφυγε από τη ζωή πριν περίπου ένα μήνα και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του.

Η Άντζελα Γκερέκου λοιπόν, με αφορμή την ημέρα αυτή, θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία σπάραξε καρδιές.

«20 ,,,λατρεμενα χρονια Μαζι σου!Η πιο ευτυχισμενη στιγμη της Ζωης μας, οταν ηρθες στην Ζωή μας!!!!.Χρονια. σου Πολλα, Χρονια Καλα ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ μας. Να εισαι παντα ο υπεροχος εαυτος σου κ να εργαζεσαι με παθος κ αληθεια για τα ονειρα σου οπως εσυ ξερεις...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.