Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να αποχαιρετήσει τον «Πρίγκιπα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του «ανεπανάληπτου» Τόλη Βοσκόπουλου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών το μεσημέρι της Τετάρτης (21/7). Φίλοι και συγγενείς αλλά και θαυμαστές του «Πρίγκιπα» συγκεντρώθηκαν για να τον αποχαιρετήσουν.

Τραγικές φιγούρες, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η αγαπημένη του κόρη, Μαρία Βοσκοπούλου, οι οποίες είπαν το δικό τους «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Από την κηδεία δεν έλειψαν άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς και οι έμπιστοι συνεργάτες του Τόλη Βοσκόπουλου που τον ακολούθησαν στα τελευταία βήματα της καριέρας του. Από τον προσωπικό του μπουζουξή μέχρι και τον κομμωτή του. Ο κόσμος που βρέθηκε μάλιστα στο Α' Νεκροταφείο, τραγούδησε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Φωτογραφίες από το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο

Τόλης Βοσκόπουλος Α Νεκροταφείο
Άντζελα Γκερέκου κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου
Τόλης Βοσκόπουλος κόρη

«Ράγισε καρδιές» η Άντζελα Γκερέκου με την κίνησή της

Συντετριμμένη έφτασε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών η Άντζελα Γκερέκου μαζί με την κόρη της, Μαρία για την κηδεία του πολυαγαπημένου της συζύγου, Τόλη Βοσκόπουλου.

Η Άντζελα Γκερέκου, εμφανώς συγκινημένη στο τελευταίο αντίο του άντρα της, προχώρησε σε μία κίνηση κατά τη διάρκεια της κηδείας που ήταν αρκετή για να «ραγίσει τις καρδιές» όλων των παρευρισκομένων.

Η Άντζελα Γκερέκου, χάιδεψε τη φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς έβγαινε από την εκκλησία και την κίνησή της αυτή απαθανάτισε και ο φακός του Youweekly.gr.

Άντζελα Γκερέκου κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Βοσκοπούλου στην αγκαλιά των δικών της

Συντετριμμένη έφτασε στην κηδεία του αγαπημένου της πατέρα, Τόλη, η Μαρία Βοσκοπούλου, μαζί με τη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου. Η κόρη του ζευγαριού είχε μεγάλη αδυναμία στον «Πρίγκιπα» και έτσι, δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων.

Η Μαρία Βοσκοπούλου, ήταν το μοναδικό παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου, και μάλιστα ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε αποκαλύψει πως για ποιο λόγο δε θέλησε ποτέ να κάνει κι άλλο παιδί.