Στόλισαν το σπίτι τους Τόλης Βοσκόπουλος - Άντζελα Γκερέκου! Η φωτογραφία με την κόρη τους

Εικόνα μέσα από το σαλόνι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στόλισαν το σπίτι τους Τόλης Βοσκόπουλος - Άντζελα Γκερέκου! Η φωτογραφία με την κόρη τους

Οικογενειακώς με την κόρη τους, ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου, στόλισαν το σπίτι τους στο κλίμα των Χριστουγέννων και η φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή.

Το ζευγάρι επέλεξε να στολίσει το δέντρο στις αρχές του μήνα και από το πλευρό τους δεν γινόταν να λείπει η Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της με την κόρη τους που στόλιζαν τα κλαδιά του δέντρου.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο οι ευχές έπεσαν σαν την βροχή!

Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε πως η κόρη της θα εμφανιστεί στην τηλεόραση!

Τόλης Βοσκόπουλος Άντζελα Γκερέκου σπίτι

Τόλης Βοσκόπουλος: «Φωτοτυπία» της Άντζελας Γκερέκου η κόρη του - Φωτογραφία απόδειξη

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου έχει πλέον μεγαλώσει και είναι μία κούκλα. Φυσικά είναι «φωτοτυπία» της μαμάς της και υπάρχει μάλιστα και μία φωτογραφία που το αποδεικνύει και με το παραπάνω.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει μία υπέροχη κόρη. Η Μαρία Βοσκοπούλου κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής, καθώς παίζει στην νέα σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Η εμφάνισή της μας θυμίζει πολύ αυτή της Άντζελας Γκερέκου και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μαμά και κόρη είναι ολόιδιες! Δείτε εδώ και τι είχε δηλώσει η Μαρία Βοσκοπούλου για τον μπαμπά της.

Άντζελα Γκερέκου κόρηΤόλης Βοσκόπουλος κόρη

Τόλης Βοσκόπουλος: Κοίταζε την Άντζελα Γκερέκου μέσα στα μάτια και «έλιωνε» - Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 24 χρόνια

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τόλης Βοσκόπουλος ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία προκειμένου να ευχηθεί στην Άντζελα Γκερέκου για την επέτειό τους, η οποία τραβήχτηκε, 24 χρόνια πριν. Ο τραγουδιστής την κοίταζε στα μάτια και «έλιωνε»!

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει σήμερα την επέτειό του. Μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι αγαπημένοι και να περνούν μαζί με την κόρη τους, τις πιο όμορφες στιγμές.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να δείχνει το μεγάλο έρωτα που έχει για την σύζυγό του και έτσι δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί για την επέτειό τους, με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία από τον γάμο τους, στην οποία δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από την πανέμορφη νύφη.