Μαρία Βοσκοπούλου: "Τον μπαμπά μου πάντα τον έβλεπα.." - Η αποκάλυψη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Βοσκοπούλου:

Η πανέμορφη Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του Τόλη Βοσκόπολου και της Άντζελας Γκερέκου μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση με αφορμή την σειρά στην οποία θα συμμετέχει και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τον μπαμπά της και πως τον έβλεπε απο μικρή.

Πιο συγκεκριμένα ήταν καλεσμένη στην ΕΡΤ και στην εκπομπή "φλΕΡΤ" με την Νάντια Κοντογιώργη το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς η σειρά θα βρίσκεται στον ίδιο σταθμό και θα λέγεται "Τα καλύτερα μας χρόνια"

“Στην τηλεόραση αυτή θα είναι η πρώτη μου εμφάνιση, στα «Καλύτερα μας χρόνια», ενώ έχω συμμετάσχει και σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια… Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα από τον Ιούλιο και εγώ θα είμαι η Παγιέτ! Συσχετίζομαι με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Ηλία Μελέτη, είμαι ανιψιά τους.”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Βοσκοπούλου.

Όσον αφορά τους γονείς της, η όμορφη ανερχόμενη ηθοποιός είπε: “Την μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω. Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω.”

Κοίταζε την Άντζελα Γκερέκου μέσα στα μάτια και έλιωνε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη είναι ίδια η Γκερέκου - Δείτε την με φόρεμα που είχε σχεδιαστεί απ' τη γιαγιά της

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλο και της Άντζελας Γκερέκου είναι ίδια η μαμά της και αποδείχθηκε από την φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας. Η Μαρία, πόζαρε δίπλα από τη γιαγιά της με φόρεμα που είχε σχεδιάσει για τη μητέρα της.

Η Άτζελα Γκερέκου το πρωί της Τετάρτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή και συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της και τη μαμά της.

Συγκεκριμένα, τις απαθανάτισε να ποζάρουν δίπλα - δίπλα με ένα φόρεμα που πόζαρε η ίδια όταν ήταν έφηβη.

«Είναι κάποιες απλές στιγμές που με συγκινούν βαθιά. Η εικόνα της σχεδόν 90χρονων αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει .για να της δώσουμε χαρά . το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη. Σπουδαία μοδίστρα η θεία Αφροδίτη.!!Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!!!!», έγραψε η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησης της με τους followers της να γράφουν πολύ όμορφα σχόλια για την ίδια και την κόρη της

Μαρία Βοσκοπούλου γιαγιά