Στην τηλεόραση η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου - Σε ποια σειρά θα τη δούμε;

Ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην τηλεόραση η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου - Σε ποια σειρά θα τη δούμε;

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου πρόκειται να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να ακολουθήσει τα βήματα της αγαπημένης της μαμάς, αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να τη δούμε σε μία νέα σειρά που ξεκινά.

Η Μαρία Βοσκοπούλου ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης και έτσι θα βρεθεί στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια».

«Η τηλεοπτική μου οικογένεια! Από Οκτώβρη στην ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Ορφανός, ο οποίος θα λάβει επίσης μέρος στη σειρά ενώ έκανε ταγκ και τις δύο συμπρωταγωνίστριες του.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως το σενάριο της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” υπογράφει η Κατερίνα Μπέη και την σκηνοθεσία η Όλγα Μαλέα, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πριν από λίγες μέρες, οι γονείς της Μαρίας Βοσκοπούλου είχαν επέτειο γάμου. Δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση.

Τα σχόλια του Μελέτη Ηλία για τη σειρά που θα συμμετέχει η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου

Με τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» η ΕΡΤ ξανανοίγει τις μηχανές.

«Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε μυθοπλασία στη δημόσια τηλεόραση με μόνη εξαίρεση τη “Ζωή εν τάφω”. Τώρα μπαίνει με πέντε σειρές. Είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό για εμάς. Η δική μας σειρά έχει και άμεση σχέση με το αρχείο της δημόσιας τηλεόρασης ως κόνσεπτ και την εταιρεία παραγωγής Tanweer, που είχε την επιμέλεια της κινηματογραφικής ταινίας “Ευτυχία”. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ολγα Μαλέα και το σενάριο ο Νίκος Απειρανθίτης με την Κατερίνα Μπέη».

Η σειρά βασίζεται σε ισπανικό φορμάτ, το οποίο είναι πλήρως προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα.

«Η ισπανική σειρά ξεκινά την ίδια περίπου περίοδο με τη δική μας, στο τέλος της δεκαετίας του '60. Εκεί παίζεται για 15η σεζόν και έχουν φτάσει σχεδόν στο σήμερα. Εμείς θα κινηθούμε από το 1969 μέχρι το 1975. Κάθε επτά με οκτώ επεισόδια θα αλλάζει και ένας χρόνος».

Μελέτης Ηλίας Τα καλύτερα μας χρόνια

Δύσκολη περίοδος για την Ελλάδα.

«Ξεκινάει μέσα στα χρόνια της χούντας και θα πιάσει την αλλαγή που έγινε σε πολλούς τομείς. Είναι μια περίοδος όπου διαμορφώθηκε ένα νέο τοπίο σε σχέση με την αρχιτεκτονική, τη μουσική, τη σεξουαλική επανάσταση. Τα θέματα αυτά υπάρχουν μέσα στα επεισόδια και βλέπουμε το μεταβατικό στάδιο της ζωής στην Αθήνα... σε εισαγωγικά.

Κι αυτό γιατί ο Στέλιος, ο ήρωας που θα υποδυθώ, και η Μαίρη (Κατερίνα Παπουτσάκη) έχουν έρθει από ένα χωριό της Μεσσηνίας. Τα τρία τους παιδιά 19, 17 και 8 ετών έχουν γεννηθεί στην Αθήνα. Το ζευγάρι έχει φτιάξει την οικογένειά του σε μια από τις νέες πολυκατοικίες της πρωτεύουσας».

Δεν έχετε προλάβει εκείνες τις εποχές!

«Οχι, αλλά έχω πολύ έντονες εικόνες από τις διηγήσεις του πατέρα μου, ο οποίος είναι γεννημένος το '44 και τότε ήταν λίγο πιο μικρός από την ηλικία του ρόλου μου. Οταν δοκιμάσαμε διάφορα ρούχα της εποχής εκείνης, ήταν σαν να έβλεπα παλιές φωτογραφίες του».
Είναι ρόλος-πρόκληση;

«Νομίζω πως είναι πρόκληση για κάθε ηθοποιό να παίζει σε μια σειρά που δεν είναι του σήμερα, γιατί οι άνθρωποι είχαν άλλο τρόπο σκέψης, άλλες αρχές, μιλούσαν διαφορετικά. Ο Στέλιος κάνει δυο δουλειές για να τα φέρει βόλτα. Το πρωί εργάζεται στο υπουργείο και το απόγευμα στην οικοδομή. Η σύζυγος μένει στο σπίτι ενώ παράλληλα συμπληρώνει το οικογενειακό εισόδημα ως μοδίστρα.

Η κόρη (Εριφύλη Κιτζόγλου) δουλεύει σε κομμωτήριο. Ο μεγάλος γιος (Δημήτρης Καπουράνης) είναι ο πρώτος Αντωνόπουλος φοιτητής, Νομικής παρακαλώ, και έρχεται σε αντιπαράθεση με τον πατέρα του. Υπάρχει και ο πιτσιρικάς μας (Μανώλης Γκίνης), που είναι ο αφηγητής της ιστορίας».

Πώς ξεκινάει η σειρά;

«Το πρώτο επεισόδιο αρχίζει με την είσοδο της τηλεόρασης στο σπίτι, όπου περιμένουν διακαώς να δουν την προσσελήνωση και δεν ξέρουν πότε θα τη δείξει. Και μετά ακολουθούν μια σειρά από γεγονότα.

Η Γιουροβίζιον, ποδοσφαιρικοί αγώνες, η σειρά “Ο άγιος” και άλλα προγράμματα που έχει στο αρχείο της η ΕΡΤ, τα οποία θα δούμε μέσα από τα μάτια της οικογένειας του τότε. Υπάρχει μια ατάκα, όταν ρωτάει ο μικρός γιος τον Στέλιο, “Πώς θα είναι η τηλεόραση, μπαμπά;”, κι εκείνος απαντά με καμάρι, “Θα είναι φοβερή. Θα έχει δυο κανάλια και τέσσερα κουμπιά”».

Υπήρχε και η γειτονιά. Βασικός παράγοντας στην κοινωνικοποίηση των ανθρώπων.
«Οντως, της οποίας οι χαρακτήρες είναι πολύ γνώριμοι και δεν απέχουν πολύ από το σήμερα. Υπάρχει ένα καφενείο που είναι σημείο συνάντησης, το περίπτερο, το μπακάλικο, μια κουτσομπόλα. Αναφέρεται το Μινιόν, το σήμα κατατεθέν της εποχής.

Η επιτυχία αυτής της σειράς θα είναι ότι βλέποντάς τη θα έρχονται μνήμες στο μυαλό που είναι λίγο ξεχασμένες λόγω του καθημερινού ρυθμού. Είμαι σίγουρος ότι το κοινό θα τη χαρεί τόσο όσο κι εμείς».

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη για το TV24