Τατιάνα Μπλάτνικ: Έκανε την πρώτη εμφάνιση μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο – Δίπλα στην πρώην πεθερά της, Άννα Μαρία

Μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του πρώην ζεύγους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Μία εβδομάδα πέρασε από την ημέρα που ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιούσαν στον κόσμο ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Όσον αφορά τους λόγους που τους οδήγησαν σε διαζύγιο, δεν προχώρησαν σε κάποια διευκρινιστική δήλωση, αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως δεν υπάρχουν κακώς κείμενα μεταξύ τους.

Τατιάνα Μπλάτνικ Άννα Μαρία

Αυτό φάνηκε και στην πρόσφατη Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, που μετά από 11 ημέρες επί ελληνικού εδάφους ήρθε η ώρα να παραδοθεί στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024». Η Τατιάνα Μπλάτνικ έδωσε το «παρών» στο Παναθηναϊκό Στάδιο, έχοντας στο πλευρό της την πρώην πεθερά της, μητέρα του Νικόλαου, την Άννα Μαρία. Οι δύο γυναίκες περπατούσαν δίπλα-δίπλα, απόλυτα κομψές, σαν να μην άλλαξε τίποτα μέσα στην τελευταία εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Τατιάνα Μπλάτνικ: Πού βρισκόταν ο Νικόλαος την ώρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου - Τι θα συμβεί με την κοινή τους περιουσία

Τατιάνα Μπλάτνικ Άννα Μαρία

Στην τελετή, που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, η Νάνα Μούσχουρη έχει κεντρικό ρόλο, ενώ παρουσιαστής είναι ο Νίκος Αλιάγας. Στο τέλος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος θα παραδώσει το Ολυμπιακό Φως στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «PARIS 2024» Tony Estanguet, για να συνεχίσει το ταξίδι του για το Παρίσι.

Νίκος Αλιάγας

Ολυμπιακό Σήμα

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος», αναγραφόταν στην ανακοίνωση της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας.