Αυτά είναι τα παπούτσια με τα οποία... θα βγάλεις όλη την άνοιξη

Τα σχέδια που πάνε με όλα σου τα σύνολα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα παπούτσια δεν είναι απλά ένα... αντικείμενο βάδισης! Το ξέρουμε όλες πολύ καλά και ακόμα περισσότερο η αείμνηστη Μέριλιν Μονρόε που έλεγε (πολύ σωστά) πως εάν δώσεις τα σωστά παπούτσια σε μια γυναίκα τότε μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο. Και εσύ θα τα βρεις στον Βαβουλά, που υπόσχεται να μεταμορφώσει τα... πόδια σου σε... μικρά έργα Τέχνης.

Τα παπούτσια Βαβουλάς δεν είναι ένα μόνο αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι κομμάτια που αναδεικνύουν το στυλ και την προσωπικότητα των γυναικών, αντικατοπτρίζοντας τις διάφορες πτυχές του εαυτού τους.

Για ορισμένες γυναίκες, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια αντιπροσωπεύουν τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση, αλλάζοντας πολλές φορές τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τον εαυτό τους, ενώ για άλλες τα flats είναι ο απόλυτος ορισμός της κομψότητας, σύμβολο φινέτσας και στυλ.

Ό,τι κι αν από τα δύο πρεσβεύεις τα παπούτσια Βαβουλάς υπόσχονται να αναδείξουν κάθε σύνολο, ενώ εύκολα θα κάνουν δήλωση μόδας στις εμφανίσεις σου. Με άριστη ποιότητα υλικών, μοδάτα σχέδια και design που ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις, εδώ θα ανακαλύψεις γοβάκια, πέδιλα, mules, loafers, μποτάκια και μπότες που θα γίνουν το δικό σου... όπλο για να κατακτήσεις τον κόσμο!

Αυτά είναι τα παπούτσια με τα οποία θα βγάλεις όλη την άνοιξη

Τα παπούτσια Βαβουλάς είναι ένα μέσο αυτο-έκφρασης και αυτοπεποίθησης, που επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να αναδείξει το στυλ της με μοναδικό και αυθεντικό τρόπο. Μέσα στην πλούσια συλλογή θα βρεις αυτά που ταιριάζουν στα δικά σου looks, ενώ τα πολλά σχέδια και χρώματα θα σου επιτρέψουν να πειραματιστείς με iconic συνδυασμούς.

Γι' αυτούς όλους τους λόγους, λοιπόν, δες ποια είναι τα must-have της σεζόν, με τα οποία θα βγάλεις όλη την άνοιξη, αφού ταιριάζουν με όλα σου τα spring looks και φυσικά δεν θα τα... παροπλίσεις το καλοκαίρι, φορώντας τα στο repeat στα all-day looks σου.

Mules

Οι πασαρέλες S/S 2024 τοποθέτησαν τα metallic παπούτσια στην πρώτη θέση των τάσεων, ενώ τα mules θα γίνουν αγαπημένα από εδώ και στο εξής, φέρνοντας έναν ρετρό αέρα στα looks σου.

ασημί mules

Ασημί mules, €119 - Θα τα βρεις εδώ

Sling-backs

Το αγαπημένο γοβάκι της μαμάς μας γίνεται... μανία και παίρνει τη θέση από τις κλασικές γόβες στα spring outfits. Ο λόγος; Αναβιώνει με τον καλύτερο τρόπο το vintage style που αγαπάμε.

sling backs μαύρες

Sling-backs, €149 - Θα τις βρεις εδώ

Flat πέδιλα

Αν δεν θέλεις να μείνεις στα συνηθισμένα, φέτος είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιλέξεις ένα ζευγάρι bold πέδιλα σε νέον χρώμα, που θα κάνει fashion statement στα minimal looks σου.

neon πέδιλα

Νέον πέδιλα, €139 - Θα τα βρεις εδώ

Μπαλαρίνες

Σε κόκκινο χρώμα, δεν θα θέλεις να τις βγάλεις από πάνω σου. Κάνε συνδυασμούς με τζιν και μαύρα κοστούμια, ενώ μη διστάσεις να τις φορέσεις και με total animal printed looks.

κόκκινες μπαλαρίνες

Κόκκινες μπαλαρίνες, €125 - Θα τις βρεις εδώ

Fishnet

Τα περίφημα "παπούτσια του ψαρά" μεταμορφώνονται σε αντικείμενο πόθου φέτος την άνοιξη. Συνδύασέ τα με σατέν slip φόρεμα, για μια βραδινή έξοδο που θα συζητηθεί.

μαύρα πέδιλα

Flats με δίχτυ, €119 - Θα τα βρεις εδώ

Info