Τα πρώτα γενέθλια τη Άντζελας Γκερέκου χωρίς τον Βοσκόπουλο - Βαρύ το κλίμα στο σπίτι της

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα πρώτα γενέθλια τη Άντζελας Γκερέκου χωρίς τον Βοσκόπουλο - Βαρύ το κλίμα στο σπίτι της

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Άντζελα Γκερέκου, ωστόσο, ήταν η πρώτη φορά που από το πλευρό της έλειπε ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο σύζυγός της και κορυφαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο μετά από "μάχη" που έδινε με την υγεία του.

Εντελώς διαφορετική είναι η ζωή της ηθοποιού, αλλά και της κόρης της τους τελευταίους μήνες και δεν έχουν διστάσει πολλές φορές να το δείξουν μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιούν στα social media. Ωστόσο, προσπαθούν και έχουν καταφέρει να σταθούν στα πόδια τους, όπως ακριβώς θα ήθελε ο Τόλης.

Τα πρώτα γενέθλια της Γκερέκου χωρίς τον Βοσκόπουλο

Η Άντζελα Γκερέκου λοιπόν, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, έχοντας στο πλευρό της τους ανθρώπους στηρίγματα της και δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram.

Γιατί ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν έκανε δεύτερο παιδί με την Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και έμειναν μαζί για πάνω από δύο δεκαετίες. Το 1995 ο γνωστός τραγουδιστής γνώρισε την ηθοποιό και πρώην βουλευτή στο On the Rocks στην Βάρκιζα. Όχι μόνο την πρόσεξε αλλά αναφώνησε «τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!».

Ένα χρόνο μετά στις 2 Αυγούστου 1996 παντρεύτηκαν στην Κέρκυρα. Το 2001 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η Μαρία.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr