«Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει...» - Ο Σώτης Βολάνης αποκαλύπτει για την περιπέτεια υγείας του

Πέρασε κορωνοϊό

Ο Σώτης Βολάνης ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης 27/4, στο The 2night Show, όπως και ο Σπύρος Νικολαΐδης.

Ο τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε πως πέρασε την περίοδο που κόλλησε κορωνοϊό, η οποία ήταν πολύ δύσκολη και τον έκανε να δει τη ζωή με άλλο μάτι, ευγνωμονώντας τον Θεό που επέστρεψε σπίτι του και όλα πήγαν καλά. Μίλησε ακόμη και για την καριέρα του, που την έχει αφήσει στην άκρη, καθώς απέχει εδώ και δύο χρόνια.

Expand player

Οι δηλώσεις του Σώτη Βολάνη για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

«Πέρασα με την κορώνα στενοχώρια και κλάμα. 17 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Το πέρασα πολύ δύσκολα, ήταν πνευμονία κι ήμουν για εντατική. Με έπιασε μέσα στις γιορτές κι είχα πυρετό. Μου είπε η μάνα μου να κάνω τεστ και δεν είχα και γεύση. Πήγα στο νοσοκομείο κι ήταν full. Με πήγαν επάνω για θεραπείες», ανέφερε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Είδα θανάτους δίπλα μου. Κάνω την προσευχή μου και λέω Θέε μου ευχαριστώ που έφυγα και με έκανες καλά. Τα 35 χρόνια που είμαι στη νύχτα δεν φτουράνε τίποτα μπροστά στις 17 ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο. Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει υγεία».

«Κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα και μου είπε...»

Ο Σώτης Βολάνης εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του, σχετικά με το πώς κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα για να του μιλήσει και να τον παρακινήσει να επιστρέψει στο τραγούδι.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε χαθεί για λίγο καιρό από το προσκήνιο, ωστόσο πλέον έχει αποφασίσει να επιστρέψει δυναμικά στις πίστες και να αφήσει πίσω του αυτή την περίοδο απραγίας.

Ο Σώτης Βολάνης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αυτό που τον έκανε να πάρει την απόφαση να γυρίσει στο τραγούδι, ήταν η επικοινωνία που είχε με το Άγιο Πνεύμα.

Ο ίδιος πριν από μερικά χρόνια είχε αποκαλύψει πως έβγαινε μεθυσμένος στις πίστες. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Όταν η Ιωάννα Πηλιχού έπαιζε σε video clip του... Σώτη Βολάνη! Δες το σπάνιο video!

"Aπολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας" - Κόλαφος ο Σταρόβας μετά τις κατηγορίες κατά του Σεφερλή