"Aπολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας" - Κόλαφος ο Σταρόβας μετά τις κατηγορίες κατά του Σεφερλή

Η απάντηση του στη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το Super Mammy

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 26/4 ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μετά τα συγκινητικά λόγια για το θάνατο που τον "τσάκισε", μίλησε και για την σειρά Super Mammy στην οποία πρωταγωνιστεί και έχει ακούσει πολύ άσχημα λόγια.

Η εν λόγω τηλεοπτική σειρά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, αφού σύμφωνα με ορισμένη μερίδα κόσμου προσβάλει κάποιες κατηγορίες ανθρώπων.

Τα σχόλια του Σταρόβα για το κράξιμο στο Super Mammy

«Είναι αγγλικό φορμάτ που παιζόταν στο BBC, πολυβραβευμένο. Είναι η πρώτη φορά με ζωντανό κοινό στην Ελλάδα και μου αρέσει γιατί έχει τροποποιηθεί στοχευμένα για να έρθει στο ελληνικό χιούμορ. Ο Μάρκος είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης κι εργοδότης» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ. Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022 να ξέρουμε με αυτήν τη λογική. Είμαστε σε μία εποχή που αρχίζω και κουράζομαι και εκνευρίζομαι. Έχουμε χάσει κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ο,τι θέλει, απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας. Ο κόσμος είναι φοβισμένος, λες και δεν έχουμε προβλήματα» συμπλήρωσε.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή σε όσους του επιτίθενται

«Έτσι παιδιά, να μαζευτείτε πολλοί και να χτυπάτε. Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλο αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες κι οι υποκριτές. Όπως και καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας το λέω λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ. Θα κάνω τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία, και μέσα από τη δουλειά μου κι έξω από αυτή.

Τώρα φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ, το γέλιο σας. Θα είμαι πάντα δίπλα στο δάκρυ σας, να προσπαθώ να το κάνω κι αυτό γέλιο, με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.