Οργή στο twitter κατά του Μάρκου Σεφερλή λόγω της σειράς του - "Σιχάθηκα ρε μα@@@ες"

Δεκάδες αντιδράσεις για το γκέϊ ζευγάρι στο "Super Mammy"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οργή στο twitter κατά του Μάρκου Σεφερλή λόγω της σειράς του -

Οργή έχει προκαλέσει στο twitter ένα από τα trailer που έχει κυκλοφορήσει για τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy, που κάνει πρεμιέρα - δείτε πότε - μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι χρήστες της εν λόγω πλατφόρμας κράζουν άσχημα τον κωμικό ηθοποιό μιλώντας με άσχημα λόγια.

Συγκεκριμένα σε ένα από τα trailer βλέπουμε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να συζητούν το πώς θα πουν στη μητέρα του ενός ότι είναι μαζί. Oι χρήστες λοιπόν ενοχλήθηκαν από τον τρόπο που προσεγγίζει η σειρά το ζευγάρι των γκέι.

Μάλιστα κάποιοι συγκρίνουν το ζευγάρι της «Super Mammy» με το αντίστοιχο γκέι ζευγάρι της σειράς «Η τούρτα της μαμάς». Εκεί ο Πάρης που είναι στρατιωτικός και ο Παναγιώτης, που είναι εκπαιδευτικός είναι ένα γκέι ζευγάρι, που έχει την πλήρη αποδοχή από τις οικογένειές τους.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν οργιστεί με το γεγονός πως εν έτη 2022 δεν έχει σταματήσει το στερεότυπο ότι γκει σημαίνει ψηλή φωνή, παρδαλά ρούχα κλπ.

Τα tweets για τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή

Η υπόθεση της κωμικής σειράς, Super Mammy

Η Χαρίκλεια έχει 5 παιδιά, που τα μεγάλωσε μόνη της γιατί δυστυχώς χήρεψε πολύ νέα! Ο συχωρεμένος ο άντρας της, της άφησε αμανάτι τον πατέρα του, και η Χαρίκλεια έχει βάλει τον πεθερό της στο… σαλόνι!

Τα παιδιά της! Αχ αυτά τα παιδιά της! Όλα έχουν τις δικές τους ζωές ή καλύτερα προσπαθούν να έχουν, γιατί η Χαρίκλεια χώνει την μύτη της παντού και τα αντιμετωπίζει σαν να είναι 5χρονα! Ως γνήσια Ελληνίδα μάνα μπλέκεται στη ζωή τους, άλλοτε δίνοντας λύση στα προβλήματά τους και άλλοτε δημιουργώντας απίστευτα απρόοπτα… πάντα, όμως, για το καλό τους!

Ευρηματική, έξυπνη και καπάτσα, η Χαρίκλεια έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω και στη δική μας ζωή, με το χιούμορ και τις ατάκες της!

Η Χαρίκλεια, αλλά και σύσσωμη η οικογένειά της θα αφηγηθούν τις ξεκαρδιστικές ιστορίες τους. Μαζί τους στο πλατό, για πρώτη φορά σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, θα υπάρχει ζωντανό κοινό, το οποίο θα παρακολουθεί από κοντά όλα τα ευτράπελα που θα συμβαίνουν στη ζωή των ηρώων.

H «Super Mammy» βασίζεται στην τηλεοπτική κωμική σειρά του BBC «MRS BROWN'S BOYS» και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια.