Τα αληθινά πρόσωπα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Αποκαλύφθηκε με ένα βίντεο

Το επικό κοινό challenge του ζευγαριού

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να μην κάνουν συχνά κοινές δηλώσεις στις κάμερες αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι εμφανίζεται μαζί στα social media σε ήρεμες στιγμές μαζί με τα 4 παιδιά του (δείτε εδώ την φωτογραφία τους από το Πάσχα).

Αυτή τη φορά οι δυο τους αποφάσισαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές ο ένας για τον άλλον, όπως το ποιος είναι ο πιο αστείος στη σχέση τους ή πιο υπομονετικός.

Expand player

Μάλιστα στο βίντεο αποκαλύφθηκε πως ο Σάκης Ρουβάς ήταν αυτός που είπε πρώτος «σ'αγαπώ» στη σχέση τους, ενώ είναι και ο πιο ρομαντικός από τους δύο.

To βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Πώς γνωρίστηκε η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά

Ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με 4 παιδιά. Ο τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο -δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφοράς έχουν- μπορεί να έχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο να κάνουν πράγματα όλοι μαζί.

Μάλιστα, πολλοί δεν θυμούνται πως, που και πότε γνωρίστηκε η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς και πώς κατέληξαν παντρεμένοι.

Συγκεκριμένα, το 2003, στα γυρίσματα διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, η Κάτια Ζυγούλη γνώρισε τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο σύντομα έγιναν ζευγάρι. Λίγα χρόνια αργότερα, απέκτησαν τα τέσσερα παιδιά τους: την Αναστασία (γενν. 2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (γενν. 15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (γενν. 21 Απριλίου 2016). Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη. Μάλιστα, ένα νέο μέλος πρόσφατα ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πριν τον γάμο με τον Ρουβά και τη σχέση με τον Πανταζή - Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ζυγούλη

Ίδιος με την Κάτια Ζυγούλη - Αυτός είναι ο πεθερός του Σάκη Ρουβά