Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα - Νέο μέλος στην οικογένεια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

«New baby»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα - Νέο μέλος στην οικογένεια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με 4 παιδιά.

Ο τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο -δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφοράς έχουν- μπορεί να έχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο να κάνουν πράγματα όλοι μαζί.

Νέο μέλος στην οικογένεια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Μάλιστα, η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε πριν μερικές ώρες με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ χαρμόσυνο νέο Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να πάρουν ένα σκυλάκι, το οποίο και δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«New baby! Χαμούλης παντού», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νέο μέλος στην οικογένεια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Τεράστια διώροφη μονοκατοικία με μεγάλο κήπο μπρος πίσω - Το εντυπωσιακό σπίτι Ρουβά και Ζυγούλη

Την ώρα που ο αδερφός του Απόστολος τρέχει στους στίβους μάχης του Survivor 5 και του στέλνει αφιερώσεις, ο Σάκης Ρουβάς τον απολαμβάνει από την τηλεόραση του σπιτιού του και τον καμαρώνει. Μαζί με τα 4 παιδιά του και την Κάτια Ζυγούλη κάθε βράδυ κάθονται στον καναπέ και τον αποθεώνουν κάθε φορά που κερδίζει ο ίδιος ή η ομάδα του.

Πριν ωστόσο την έναρξη του κάθε επεισοδίου, ο τραγουδιστής λατρεύει να περνάει χρόνο με την οικογένεια του. Είτε να μαγειρεύουν στην τεράστια κουζίνα του, ή να παίζουν επιτραπέζια ή αν τους το επιτρέπει ο καιρός να παίζουν στον απίστευτο κήπο τους.

Το σπίτι είναι φωτεινό σε ροζ σομόν χρώμα, με κήπο, κοτέτσι, μποστάνι και θερμοκήπιο, αφού στον Σάκη Ρουβά αρέσει πολύ η κηπουρική. Στους περισσότερους χώρους του σπιτιού επικρατούν τα γήινα χρώματα, ενώ ένα μεγάλο και αρχοντικό τζάκι δεσπόζει στο σαλόνι τους.

Πολύ καλαίσθητη είναι και η κουζίνα τους που περνάει πολύ χρόνο η Κάτια Ζυγούλη για να φτιάχνει στην οικογένεια τα αγαπημένη της φαγητά. Βέβαια, έχουμε δει όμως πολλές φορές και τον Σάκη Ρουβά να μαγειρεύει, είτε μόνος είτε με τα παιδιά του.

To σπίτι διαθέτει επίσης πισίνα και γυμναστήριο, αφού όλη η οικογένεια λατρεύει τα σπορ και την προπόνηση.