Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη

Τι τους γράφουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περνούν το Πάσχα στο σπίτι τους στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά τους. Μπορεί οι περισσότεροι Αθηναίοι να ξεχύθηκαν στα χωριά και να γινόταν χαμός τους δρόμους, το ζευγάρι όμως θέλησε να περάσει πιο ήσυχα αυτές τις ημέρες.

Σήμερα Κυριακή του Πάσχα, ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι στην κουζίνα του σπιτιού τους (δείτε βίντεο) και ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Στη λεζάντα, κάτω από τη φωτογραφία, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Ετοιμάζοντας το πασχαλινό τραπέζι… Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη». Μέσα σε λίγα λεπτά λοιπόν, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να στείλουν τις ευχές τους για την Ανάσταση, μάλιστα, σε μια ώρα τα σχόλια ήταν δεκάδες.

Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη

Νέο μέλος στην οικογένεια Ρουβά - Ζυγούλη

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να έχουν ήδη τέσσερα παιδιά αλλά φαίνεται πως δεν σταματούν να μεγαλώνουν την οικογένεια τους, αυτή την φορά πρόσθεσε ένα ακόμα μέλος, τον Baxter. Τα νέα γνωστοποίησε ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και καθημερινά δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του. Ενώ αρκετές φορές μοιράζεται προσωπικές στιγμές με την Κάτια και τα παιδιά τους.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να συστήσει στους διαδικτυακούς φίλους της το νέο μέλος που προστέθηκε στην όμορφη οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς, το απόγευμα της Τετάρτης 13/4 δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον είδαμε να ποζάρει με το νέο τους σκυλάκι. Δεν είναι γνωστό φυσικά ότι το ζευγάρι τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζώα, αφού το σπίτι τους στον Νέο Βουτζά είναι γεμάτο από κατοικίδια.