Με φούξια κολάν και αγκαζέ με τον Χολέβα - Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο που συζητήθηκε

Ο φακός τους «τσάκωσε» αλλά εκείνοι δεν έδωσαν καμία σημασία

Τους τελευταίους μήνες η Μαρίνα Πατούλη επισκέπτεται όλο και πιο συχνά τη Μύκονο, ενώ τις περισσότερες φορές στο πλευρό της βρίσκεται ο αγαπημένος της συνεργάτης, Βλάσσης Χολέβας. Οι δυο τους δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής αν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Άλλωστε, η Μαρίνα Πατούλη ετοιμάζεται να ανοίξει ένα κατάστημα για τη συλλογή ρούχων της στη Μύκονο (δείτε εδώ τα πρώτα στιγμιότυπα) και ο Βλάσσης Χολέβας τη βοηθάει στο νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα.

Expand player

Κάπως έτσι, η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε να περπατούν αγκαζέ στα στενά του νησιού. Η Μαρίνα Πατούλη κατάφερε και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις με το ροζ outfit της και την εντυπωσιακή τσάντα της, η οποία είναι γεμάτη με κρόσσια, ενώ το look της ολοκληρώθηκε από ψηλά ρόζ πέδιλα.

Πάντως τόσο η Μαρίνα Πατούλη όσο και ο Βλάσσης Χολέβας, επέλεξαν να μην δώσουν καμία σημασία στις κάμερες που υπήρχαν γύρω τους και έτσι συνέχισαν κανονικά τη βόλτα τους.

Απαστράπτουσα στο πλευρό του Χολέβα η Μαρίνα Πατούλη

Απούσα από τα γενέθλια του πρώην συζύγου της

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του και πολλοί ήταν φυσικά οι φίλοι και οι συνεργάτες που του ευχήθηκαν. Παρόλα αυτά, απούσα από την σημαντική αυτή μέρα ήταν η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, η οποία ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα.

«Προσωπικά με κάνει ευτυχισμένο τα λόγια μου να γίνονται πράξη και μέσα από τις πράξεις να εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Ο γιος μου μού ευχήθηκε μπαμπά να είσαι καλά κι εγώ θα είμαι εδώ για να σου δίνω δύναμη μέσα από τη δική μου δύναμη».

Για την απουσία της Μαρίνας Πατούλη, ο Γιώργος Πατούλης είπε χαρακτηριστικά: «Με τη Μαρίνα Πατούλη μιλάμε, επικοινωνούμε, εισπράξαμε τις ευχές της, να είναι καλά. Είμαστε καλά. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι σήμερα εδώ, σημασία έχει πως είμαστε όλοι μαζί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πόσες χιλιάδες ευρώ ζητάει ανά μήνα - Η Μαρίνα Πατούλη νοικιάζει την μονοκατοικία στην Πεύκη που έμενε με τον Γιώργο

Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρίνα Πατούλη! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία