Ολόλευκο, πανάκριβο και στο κέντρο της Μυκόνου - Για πρώτη φορά βίντεο από το νέο μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ολόλευκο, πανάκριβο και στο κέντρο της Μυκόνου - Για πρώτη φορά βίντεο από το νέο μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη

Μια γεύση από το νέο της ξεκίνημα θέλησε να μοιραστεί η Μαρίνα Πατούλη πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, έχει ανοίξει πια τα φτερά της και.. επενδύει στον χώρο της μόδας αφού ετοιμάζει την δική της συλλογή από ρούχα σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα που... φέρεται να είναι κάτι παραπάνω από φίλος! Τουλάχιστον έτσι μαρτυρούν φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας ενώ εκείνοι τηρούν σιγή ιχθύος. Τέλος πάντων, δεν είναι τώρα αυτό το θέμα μας.

Η Μαρίνα Πατούλη, λοιπόν, βρίσκεται αυτή την περίοδο στο νησί των Ανέμων όπου ετοιμάζεται το νέο της κατάστημα, που θα φιλοξενήσει την συλλογή της. Η επιχειρηματίας το βράδυ της Δευτέρας 23/5 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο που έδειχνε το εσωτερικό του μαγαζιού.

Το λευκό, όπως ήταν αναμενόμενο, επικρατεί παντού. Είναι ένα κλασικό αλλά σικάτο μαγαζί στα στενά της Μυκόνου και συγκεκριμένα στο Ματογιάννη που είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες περιοχές του νησιού. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο...

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη νοικιάζει την μονοκατοικία στην Πεύκη που έμενε με τον Γιώργο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso σε μεσητικό γραφείο των Β. Προστείων, στο σάιτ αγγελιών spitogratos υπάρχει το σπίτι του πρώην ζεύγους, το οποίο είχαμε δει πολυφωτογραφημένο κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής. Το σπίτι που είδαμε όχι μόνο στα social media του ζευγαριού αλλά και σε πολλές φωτογραφίσεις περιοδικών. Ένα σπίτι γεμάτο με πολυτελή διακόσμηση, ακριβά έπιπλα και πολύτιμα έργα τέχνης.

Πρόκειται για μεζονέτα 280 τ.μ., κατασκευής του 1991, στην περιοχή της Πεύκης, πολυτελής και ανακαινισμένη, πρώτου ορόφου και δύο επιπέδων, με 4 υπνοδωμάτια (ένα master), 1 κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές, 2 μπάνια και 1 WC, συναγερμό, 2 θέσεις στάθμευσης και μοναδική θέα στο δάσος. Όπως αναφέρεται στην αγγελία στο σπίτι, μάλιστα, επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Η τιμή του σπιτιού από τους ειδικούς γύρω από τα μεσιτικά, η τιμή των 2.000 ευρώ που ζητάει η κα Πατούλη θεωρείται πολύ καλή, τόσο για την περιοχή όσο και για το μέγεθος και την κατασκευή του σπιτιού στην Πεύκη.Μαρίνα Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη σπίτι Γιώργος Πατούλης

Μαρίνα Πατούλη σπίτι πεύκη

Μαρίνα Πατούλη ενοικιαστήριο