Σαν ερωτευμένοι έφηβοι - Μαρίνα Πατούλη και Βλάσης Χολέβας στα στενά της Μυκόνου

Εκτός Αθηνών για το τριήμερο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν ερωτευμένοι έφηβοι - Μαρίνα Πατούλη και Βλάσης Χολέβας στα στενά της Μυκόνου

Η Μαρίνα Πατούλη διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Πατούλη, φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα, ενώ ξεκίνησε και το νέο της επαγγελματικά βήμα σχεδιάζοντας τη δική της συλλογή ρούχων σε συνεργασία με τον σχεδιαστή.

Μπορεί λοιπόν οι φήμες που κυκλοφορούν και τους θέλουν να είναι ζευγάρι μέρα με την ημέρα να φουντώνουν, κανείς από τους δυο δεν τις έχει διαψεύσει κάτι που σημαίνει πως μπορεί και να ισχύουν. Ενώ, από πλευράς τους οι παρουσιαστές δεν διστάζουν να πουν πως φαίνεται πολύ ερωτευμένη.

Μαρίνα Πατούλη και Βλάσης Χολέβας, μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι, βρέθηκαν στην πανέμορφη Μύκονο για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Η πρόεδρος της Unesco μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δυο στιγμιότυπα στα οποία φαίνονται να περπατούν στα στενά του νησιού συζητώντας.

Τα στιγμιότυπα από Πατούλη - Χολέβα στην Μύκονο

Μαρίνα Πατούλη Βλάσης Χολέβας σχέση

Μαρίνα Πατούλη και Βλάσης Χολέβας στα στενά της Μυκόνου

Ποιος είναι ο Βλάσης Χολέβας

Ο Βλάσης Χολέβας είναι από τους αγαπημένους σχεδιαστές στην Ελλάδα και πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz έχουν επιλέξει να φορέσουν δημιουργίες του.

Έχει κάνει παρουσίες στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης (New York Fashion Week) αλλά και στο κόκκινο χαλί στα The Oscars, Cannes Film Festival μεταξύ πολλών άλλων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ήδη οι συλλογές VLASSI HOLEVA πωλούνται σε πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και έχουν ξεκινήσει εξαγωγές σε Γερμανία, Ελβετία, Ρωσία.

Βλάσης Χολέβας βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και διατηρεί το δικό του ατελιέ στο Μοσχάτο Αττικής. Το 2010 παντρεύτηκε με την Άννα Βελοσόφσκι και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ιζαμπέλα–Σοφία, ωστόσο πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά το διαζύγιο τους.

Μετά το γάμο του υπήρξε ζευγάρι με την Έλενα Αργυριάδου, με την σχέση τους να έρχεται στο φως της δημοσιότητας τον Ιανουάριο 2020. Ωστόσο γρήγορα χώρισαν.