Αναβάλλεται εκτάκτως η παρουσίαση συλλογής ρούχων της Μαρίνας Πατούλη - Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναβάλλεται εκτάκτως η παρουσίαση συλλογής ρούχων της Μαρίνας Πατούλη - Τι συνέβη;

Εκτάκτως αναβάλλεται η παρουσίαση των ρούχων που σχεδίασε η Μαρίνα Πατούλη σε συνεργασία με τον Βλάση Χολέβα. Λίγες ημέρες μετά το ταξίδι τους στο εξωτερικό πρόκειται να παρουσίαζαν στον κόσμο τις δημιουργίες τους. Ωστόσο, είδαν αλλαγές στα σχέδια τους.

Λόγω των ραγδαίων και άσχημων εξελίξεων στην Ουκρανία μετά την εισβολή των Ρώσων, πήρε την απόφαση να αναβάλλουν την επίδειξη. Μάλιστα, εξέδωσε και ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη

«Λόγω των έκτακτων δραματικών εξελίξεων στην Ουκρανία η προγραμματισμένη βραδινή εκδήλωση για το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, αναβάλλεται για νέα ημερομηνία όταν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν», ανακοίνωσε η Μαρίνα Πατούλη, σύμφωνα με το okmag.gr.

«Η προσοχή όλων μας τώρα είναι στραμμένη στην κρισιμότητα που η εμπόλεμη σύρραξη δημιουργεί για την Ευρώπη και τη χώρα μας και που προκαλεί εύλογη ανησυχία. Ας ευχηθούμε η ένταση να εκτονωθεί το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Οι πρώτες δηλώσεις Μαρίνας Πατούλη και Βλάση Χολέβα μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι

Μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας γύρισαν στην Ελλάδα και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με το λόγο του ταξιδιού που πραγματοποίησαν. Οι δυο συνεργάτες μάλιστα, απάντησαν στο τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Αν τελικά είναι ζευγάρι ή όχι.

«Ξεποδαριαστήκαμε για να διαλέξει υφάσματα η Μαρίνα» είπε χαρακτηριστικά αρχικά ο σχεδιαστής. Στη συνέχεια, η αγαπημένη Μαρίνα ρωτήθηκα αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί συνεργάτες, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία, πολύ καλό χιούμορ. Αυτό μπορώ να σας πω. Αφού με ανέχεται ταιριάζουμε» είπε ενώ για τον Άγιο Βαλεντίνο σχολίασε: «Αυτή την εμπορική γιορτή τη σιχαίνομαι».