Ευτυχισμένοι στο Παρίσι - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη με τον Βλάση Χολέβα

Γύρισε οριστικά σελίδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευτυχισμένοι στο Παρίσι - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη με τον Βλάση Χολέβα

Στο Παρίσι βρίσκονται η Μαρίνα Πατούλη μαζί με τον Βλάση Χολέβα λόγω της συνεργασίας τους, με τα δημοσιεύματα να τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Παρόλα αυτά, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.

Οι δυο τους πολύ συχνά πλέον πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις ενώ μάλιστα το μεσημέρι της Πέμπτης 10/2 η Μαρίνα Πατούλη προχώρησε και σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με τον Βλάση Χολέβα.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη με τον Βλάση Χολέβα

«Συνεχίζουμε δυναμικά την περιήγηση μας για την προετοιμασία της νέας μας κολεξιόν Marina by Vlassi Holeva!» έγραψε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Unesco στην λεζάντα της ανάρτησής της

Ερωτευμένη η Μαρίνα Πατούλη - Οι πρώτες δηλώσεις

Στην κάμερα του Πρωινού παραχώρησε συνέντευξη η Μαρίνα Πατούλη και μετά τα καρφιά που έριξε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή της, αφού όπως δήλωσε είναι ερωτευμένη.

Να σημειωθεί πως φήμες την ήθελα με γοητευτικό χωρισμένο άνδρα της ελληνικής showbiz, με τους δυο μαζί να ξεκαθαρίζουν ωστόσο την κατάσταση τους.

«Είμαι ερωτευμένη. Για ένα μαγικό λόγο ανοίγουν νέοι κύκλοι. Το μήνυμα που θα ήθελα να δώσω στις γυναίκες, είναι να αγαπήσουν τον εαυτό τους, να φύγουν μακριά από οτιδήποτε είναι τοξικό και τις πρόδωσε ή τις πλήγωσε» είπε χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.