«Κλείσε λίγο την κάμερα» - Ενοχλήθηκε η Μαρίνα Πατούλη με δηλώσεις του πρώην συζύγου της

Έβαλε τα γέλια και τον έκραξε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κλείσε λίγο την κάμερα» - Ενοχλήθηκε η Μαρίνα Πατούλη με δηλώσεις του πρώην συζύγου της

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη και όταν ο δημοσιογράφος την ενημέρωσε για τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Πατούλης, έμεινε άφωνη, έβαλε τα γέλια και ζήτησε να κλείσει η κάμερα.

«Ο κύριος Πατούλης, καλεσμένος στην εκπομπή μας, ανέφερε ότι τον συμβουλεύεστε για κάθε σας κίνηση», ρώτησε αρχικά ο ρεπόρτερ και τότε ήρθε η επική της αντίδραση.

Η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη στις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη

«Αλήθεια; Μάλιστα», απάντησε και στη συνέχεια είπε: «Να του ευχηθώ καλή χρονιά, να προχωρήσει καλά και να υλοποιήσει τους στόχους του, δεν έχω κάτι άλλο».

«Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα», ολοκλήρωσε.

Μαρίνα Πατούλη - Βλάσης Χολέβας: Το ανακοίνωσαν επίσημα στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα

Η Μαρίνα Πατούλη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Φουλ ανανεωμένη μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη συνεχίζει να δραστηριοποιείται επαγγελματικά και φαίνεται πως είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μια φήμη πως έχει έρθει κοντά με τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα. Οι δυο τους, μάλιστα, διασκέδασαν μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με την Μαρίνα Πατούλη να σχολιάζεται αρκετά για το φόρεμα που φόρεσε (δείτε φωτογραφίες εδώ). Αυτή η έξοδος, όμως, φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες και οι ίδιοι για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης 23/12 αποκάλυψαν ποια είναι πραγματικά η σχέση τους.

«Γνωριζόμαστε χρόνια με τον Βλάσση, είμαστε επαγγελματικό ζευγάρι. Είναι τιμή μου να με αποκαλεί την πιο sexy Ελληνίδα γιατί είναι και ένας από τους πιο ωραίους άνδρες της Αθήνας», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Οι δυο τους θα συνεργαστούν, καθώς όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστής μόδας ετοιμάζουν μια νέα κολεξιόν η οποία θα λέγεται Marina by Xolevas και θα έχουν το στυλ της Μαρίνας Πατούλη.