«Δεν έπαψα να την αγαπάω» - Η τρυφερή εξομολόγηση του Γιώργου Πατούλη για τη Μαρίνα

Πώς σχολίασε την απόφασή της να πάει στο J2US;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν έπαψα να την αγαπάω» - Η τρυφερή εξομολόγηση του Γιώργου Πατούλη για τη Μαρίνα

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/12) ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, με την οποία το διαζύγιο εκδόθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Οι δυο τους είχαν μεγάλη ένταση μετά τον χωρισμό, ωστόσο φαίνεται πως ο καιρός υπήρξε γιατρός και έτσι πλέον τα πράγματα μεταξύ τους έχουν ηρεμήσει.

Άλλωστε και οι δυο έχουν θέσει ως προτεραιότητα το παιδί τους, το οποίο δε θέλουν σε καμία περίπτωση να εκθέσουν.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για τη Μαρίνα Πατούλη

«Εγώ αυτό που ήθελα ήταν όσο το δυνατόν να μην επηρεαστεί ένα παιδί. Την Μαρίνα δεν έπαψε κανείς ούτε να την αγαπάει ούτε να τη σέβομαι, άλλο πράγμα είναι το συναποφασίζουμε και άλλο πράγμα ο σεβασμός. Έχουμε ένα παιδί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο να έχουμε ηρεμία και να μεγαλώσει, να αποκτήσει τα εφόδιά του.

Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση η Μαρίνα ξέρει να αποφασίζει, ξέρει να διαχειρίζεται το κεφάλαιό της και το γνωστικό και το κοινωνικό. Νομίζω ότι το διαχειρίζεται με τον τρόπο που εκείνη ξέρει, όταν με ρωτάει λέω την άποψή μου. Καλά έκανε και πήγε.

Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει ότι πρέπει να κάνει. Εκείνη την περίοδο ήταν αδόκιμο να το τολμήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης.

"Πόνεσα πάρα πολύ"

Μετά την εκρηκτική εμφάνιση που έκανε η Μαρίνα Πατούλη το Σάββατο στο πλατό του J2us (δείτε εδώ βίντεο), σημείωσε ακόμα μια σήμερα, το πρωί της Τρίτης 16/11 στο πλατό του Super Κατερίνα.

Οι δυο κυρίες της ελληνικής showbiz, η Μαρίνα και η Κατερίνα Καινούργιου μίλησαν για τα πάντα, μεταξύ αυτών και τον χωρισμό της πρώτης από τον Γιώργο Πατούλη, που σας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά πρώτο το Youweekly.gr πριν από αρκετούς μήνες.

«Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται. Νέους στόχους, νέα ξεκινήματα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της, «Super Κατερίνα».

Όσον αφορά της φήμες περί επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της, απάντησε: «Πάντα υπάρχει φημολογία. Έχουμε πολύ καλή σχέση, έχουμε αποκαταστήσει και την επικοινωνία για χάρη του παιδιού. Αυτό όμως είναι παρελθόν, να πούμε τα καινούρια μας, τα ωραία μας».

«Ο χωρισμός ήταν ένα αναπάντεχο, ένα αιφνίδιο γεγονός, γι αυτό όπως μοιράστηκα με τον κόσμο τις δύσκολες στιγμές μου, έτσι είπα να μοιραστώ και τη χαρά μου. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Πόνεσα πάρα πολύ και υπάρχει ένα κύμα γυναικών που με αγκάλιασε», πρόσθεσε.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι 53 ετών και δεν έχει θέμα με την ηλικία. «Δεν με αγγίζει η ηλικία, μεγαλώνουμε όμορφα αρκεί να είμαστε καλά μέσα μας. Ένιωσα ένα άδειασμα και αυτό που βίωσα εγώ, το βίωσαν πολλές γυναίκες. Χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Σαν να έπεσα από τον ουρανοξύστη».

Για τους ανθρώπους που της στάθηκαν: «Είναι ένα μεγάλο σχολείο αυτή η κρίση. Άνθρωποι που είχαμε μοιραστεί στιγμές εξαφανίστηκαν. Έκανα έναν πολύ ωραίο απολογισμό. Άλλοι που δεν είχαμε δεθεί, τελικά δεθήκαμε πολύ. Διάβαζα πολύ εκείνη την περίοδο και συζητούσαμε με αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό με βοήθησε πολύ. Όταν χώρισα, ένιωσα ότι ματαιώθηκε η ζωή μου».

Για τον Γιώργο Πατούλη: «Τον αγαπώ πάρα πολύ. Θα είναι ο άνθρωπός μου. Πέρα από το παιδί που μας δένει, είναι μια ολόκληρη ζωή. Από τη στιγμή που πέρασα όλο αυτόν τον πότο, ούτε στον εχθρό μου, θα είμαι δίπλα του από μακριά».

Για το αν έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή: «Δεν έχω προλάβει να κοιτάξω την προσωπική μου ζωή. Έχω ένα κύκλο φίλων που περνάμε όμορφα και με γεμίζει. Δεν ήμουν έτοιμη να δω κάτι άλλο. Είμαι καλά, με γεμίζει πολύ το φιλανθρωπικό και το εκπαιδευτικό κομμάτι. Το J2US μου δίνει και χαρά. Θέλω ο Γιώργος να είναι καλά. Αν προχωρήσει θα χαρώ. Εγώ το πέρασα το πένθος μου».