J2US: Με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα - Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη στην πρώτη της εμφάνιση

Μαζί με τον Στέλιο Διονυσίου είναι το νέο ζευγάρι του μουσικού σόου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα - Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη στην πρώτη της εμφάνιση

Από την έναρξη κιόλας του αποψινού (13/11) J2US, ο Νίκος Κοκλώνης είχε αποκαλύψει πως θα δούμε αρκετές εκπλήξεις και μια από αυτές θα ήταν η άφιξη ενός νέου ζευγαριού.

Ο λόγος για τον Στέλιο Διονυσίου και την Μαρίνα Πατούλη που απο εδώ και πέρα θα διαγωνίζονται στο J2US, με την δεύτερη να φημολογούνταν μάλιστα ότι θα ήταν κανονικά παρτενέρ του Νικηφόρου, αλλά εκείνος την απέρριψε.

Η Μαρίνα Πατούλη, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα εμφανίστηκε με ένα φοβερό κόκκινο φόρεμα και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Μετά την εμφάνισή τους, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι για απόψε έχουν ασυλία!

Μάλιστα, η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, αποκαλύπτοντας πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία για το διαζύγιό τους και πως είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο J2US

Παναγιώταρου και Λιόλιου τραγούδησαν Βανδή αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ - "Δεν έχει καμία σχέση"

Το τραγούδι «Τι κάνω μόνη μου» της Δέσποινας Βανδή ερμήνευσαν στο αποψινό live του J2US η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου. Ωστόσο, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, δεν αποθεώθηκαν από την κριτική επιτροπή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά «Ήταν λίγο απογοητευτικό» ενώ η Μαρία Μπακοδήμου συνέχισε λέγοντας: «Από μόνο του το κομμάτι είναι ένα sexy κομμάτι και αν κάνεις μια υπερβολικά sexy ερμηνεία, μπουκώνει. Εκεί θέλει την κόντρα. Παραέγινε sexy».

Τέλος, η Δέσποινα σχολίασε: «Έχω κάτσει πολλές φορές σε έναν τέτοιο καναπέ. Δεν ήταν πολύ βολικό. Δεν ήταν αυτό που περίμενα, γιατί ο πρόλογος δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που τον ερμήνευσε η Αλεξάνδρα. Αυτό το τραγούδι έχει μια δυναμική αλλά όχι γλυκερό. Αυτή η γυναίκα λέει “δεν σε έχω ανάγκη”. Ήταν αυτογκόλ τελικά».