J2US: Δεύτερο συνεχόμενο 40άρι για Λιόλιου - Παναγιώταρου - Εξέπληξαν την κριτική επιτροπή

Ο κακός χαμός με τα σχόλια στο Twitter

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Δεύτερο συνεχόμενο 40άρι για Λιόλιου - Παναγιώταρου - Εξέπληξαν την κριτική επιτροπή

Μέχρι στιγμής η Κατερίνα Λιόλιου μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται πως είναι το μεγαλύτερο φαβορί του μουσικού φιλανθρωπικού show «J2US». Οι δυο τους απόψε μεταμορφώθηκαν στα θρυλικά Spice Girls προκαλώντας πανικό με την εμφάνισή τους.

Μάλιστα, η κριτική επιτροπή δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η αποψινή εμφάνιση ήταν για τελικό καθώς έμειναν έκπληκτοι με τα όσα είδαν. Μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε χαρακτηριστικά: Είστε εκτός συναγωνισμού».

Εξίσου καλή κριτική έδωσε και η Βίκυ Σταυροπούλου που είπε μάλιστα ότι αν τις έβλεπαν τα αυθεντικά Spice Girls θα τις ζήλευαν.

Η εμφάνιση της Λιόλιου - Παναγιώταρου στη σκηνή του J2US

Το Twitter έδωσε επίσης την δική του απάντηση για Παναγιώταρου Λιόλιου

Το πρώτο 40αρι - Πανζουρλισμός με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα

Από την πρώτη τους κιόλας ερμηνεία είχαν θέσει τον πήχη ψηλά και πράγματι εμφάνιση με την εμφάνιση είναι ολοένα και πιο εκθαμβωτικές. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα Λιόλιου, που έβαλαν ξανά φωτιά στη σκηνή του αποψινού (30/10) live του J2US.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το κομμάτι «Μου αρέσουν τα αγόρια» και καταχειροκροτήθηκαν από κοινό και κριτές. Και οι 4 κριτές τις αποθέωσαν και μάλιστα οι δύο καλλονές στο τέλος συγκέντρωσαν το πρώτο 40αρι του μουσικού σόου, ενώ εξίσου συγκλονιστική ήταν η εμφάνιση του Μαρίνου Κόνσολου και της Ελένης Δήμου.