J2US: 53χρονη ξανθιά - Αυτή απέρριψε ο Νικηφόρος για αντικαταστάτρια της Ιωάννας Τούνη

Δεν την ήθελε ως παρτενέρ του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: 53χρονη ξανθιά - Αυτή απέρριψε ο Νικηφόρος για αντικαταστάτρια της Ιωάννας Τούνη

Από το J2US αποχώρησε οικειοθελώς η Ιωάννα Τούνη, για κάποιος προσωπικούς λόγους, για αυτό και η παραγωγή ψάχνει την αντικαταστάτριά της.

Το πρωί της Παρασκευής (12/11), ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε μέσα από το Happy Day πως το Σάββατο πρόκειται να γίνει μια ψηφοφορία μέσω της οποίας το κοινό θα επιλέξει ποιο από τα ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει θα επιστρέψει.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως ακόμα ψάχνουν ποιοι θα αντικαταστήσουν την Ιωάννα Τούνη στο J2US.

Δύο γυναίκες που δέχτηκαν πρόταση αλλά αρνήθηκαν ήταν η Λάουρα Νάργες και η Δήμητρα Κατσαφάδου ενώ όχι είπε τελικά και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μάλιστα, πρόταση δέχτηκε και η Μαρίνα Πατούλη, ωστόσο την απέρριψε ο Νικηφόρος!

Το πρόσωπο που απέρριψε ο Νικηφόρος στο J2US

«Νομίζω πως ξέρω γιατί αποχώρησε η Τούνη από το J2US»

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day έκανε το πρωί της Τετάρτης (10/11) η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη και στην απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US.

Όπως εξήγησε, νομίζει πως γνωρίζει ποιος είναι ο λόγος που την οδήγησε στο να φύγει από τον διαγωνισμό, ωστόσο δε θέλει να τον πει για να δημιουργηθεί θέμα μεταξύ τους.

«Άκουσα πως η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US. Όταν κάναμε παρέα, νομίζω πως ξέρω τον λόγο που φεύγει. Θεωρώ όμως ότι απλά δεν θέλει να το πει και καλά κάνει. Τώρα, βέβαια, έχει περάσει και καιρός. Δεν ξέρω.

Δεν θέλω αν το συζητήσουμε γιατί μετά δίνω βάση ώστε μετά να βγει και να πει «α, η Βρισηίδα είπε αυτό. Θα ήθελες να πεις κάτι για αυτό;». Έχω την άποψη μου, θέλω να την κρατήσω για τον εαυτό μου, καλά κάνει και πηγαίνει δίπλα στον άνθρωπο της. Σήμερα, όχι, δεν μιλάμε. Μπορεί αυτό να συμβεί όμως στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Αδριώτου.