Φορτωμένη με βαλίτσες από το Παρίσι που τις κουβαλούσε ο Χολέβας - Τι ψώνισε η Μαρίνα Πατούλη

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από το αεροδρόμιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φορτωμένη με βαλίτσες από το Παρίσι που τις κουβαλούσε ο Χολέβας - Τι ψώνισε η Μαρίνα Πατούλη

Οκτώ μέρες ευτυχίας φαίνεται ότι πέρασαν στην “Πόλη του Φωτός” (δείτε εδώ φωτογραφίες) η Μαρίνα Πατούλη και ο fashion designer Βλάσσης Χολέβας, όμως όπως δήλωσαν στην επιστροφή τους -προς απογοήτευση κάποιων- ο σκοπός αυτού του ταξιδιού δεν ήταν παρά μόνο επαγγελματικός και έγινε με αφορμή τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα εκείνης, που ανοίγει τα φτερά της για πρώτη φορά στον χώρο της μόδας.

Οι δυο τους, όπως υποστηρίζουν, ετοιμάζουν μια νέα κολεξιόν με την ονομασία “Marina by Xolevas” που θα έχει άμεση σχέση με το φινετσάτο στυλ της Μαρίνας Πατούλη. Απαστράπτουσα, γοητευτική και με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα έδειχνε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο να έχει πετάξει μακριά την θλίψη του παρελθόντος και να έχει ήδη ξεκινήσει μια καινούργια ζωή. Εξάλλου η ίδια δήλωνε λίγο καιρό πριν “κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή”...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Οι δυο τους επέστρεψαν την Κυριακή το απόγευμα από το Παρίσι και κόντρα στα τελευταία σενάρια που τους θέλουν να είναι ζευγάρι -και μάλιστα φουλ in love-, η Μαρίνα Πατούλη τα διέψευσε όλα δηλώνοντας:

“Γνωριζόμαστε χρόνια με τον Βλάσση, είμαστε επαγγελματικό ζευγάρι”. Οι φήμες, μάλιστα, που κυκλοφόρησαν λίγο καιρό πριν γι' αυτό τον νέο έρωτα της πόλης πυροδοτήθηκαν ακόμα περισσότερο μετά τη δήλωση του 53χρονου σχεδιαστή: “Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες βρίσκουν σέξι και όμορφη και θελκτική τη Μαρίνα Πατούλη”, ενώ εκείνη πάλι λίγο αργότερα τις δικαιολογούσε, δηλώνοντας: “Γνωριζόμαστε χρόνια με τον Βλάσση, είμαστε επαγγελματικό ζευγάρι. Είναι τιμή μου να με αποκαλεί την πιο σέξι Ελληνίδα, γιατί είναι και ένας από τους πιο ωραίους άντρες της Αθήνας”.

Κομψή από την κορφή έως τα νύχια η Μαρίνα Πατούλη

Ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας και αρκετά αδυνατισμένη η Μαρίνα Πατούλη έλαμπε κυριολεκτικά αμέσως μετά το ταξίδι της στο Παρίσι. Φορτωμένη με πολλά δώρα αλλά και τσάντες από επώνυμους οίκους μόδας έδειχνε αρκετά ευδιάθετη για να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σε ότι αφορά την σχέση της με τον Χολέβα.

Χολέβας Πατούλη περιοδικό YOU
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 16/2, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ