«35 χρόνια ήμασταν μαζί, η σχέση μας είναι...» - «Σπάει» ξανά τη σιωπή της για τον χωρισμό της η Μαρίνα Πατούλη

«Έχουμε ένα παιδί το οποίο πρέπει να...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«35 χρόνια ήμασταν μαζί, η σχέση μας είναι...» - «Σπάει» ξανά τη σιωπή της για τον χωρισμό της η Μαρίνα Πατούλη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (13/10) η Μαρίνα Πατούλη, η οποία για ακόμα μία φορά μίλησε για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας.

Η ίδια ενώ σε άλλες περιπτώσεις έχει κακοχαρακτηρίσει τον εν διαστάσει σύζυγό της για τις επαφές του με το παιδί τους, τόνισε πως μετά την απόφαση για τον χωρισμό διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για τον χωρισμό της

«Είμαστε σε διάσταση. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Κάποιοι κύκλοι ζωής κλείνουν. Ανοίγουν άλλοι και με νέα προοπτική και καλή διάθεση προχωράμε. Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ζήσει μαζί 35 χρόνια. Έχουμε ένα παιδί το οποίο κι αυτό πρέπει να νιώθει καλά. Είμαστε σε μια πολύ πιο ήρεμη φάση», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη συνάντησή της με την Μαρίνα Πατούλη, είπε: «Η Μόνικα Μπελούτσι είναι ως άνθρωπος πολύ προσηνής, πανέμορφη, με ένα εξαιρετικό επίπεδο».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για τον χωρισμό του με τη Μαρίνα

Αναφορικά στον χωρισμό του ο κ. Πατούλης τόνισε στον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα: «Τους σέβομαι όλους, αλλά θέλω να σεβαστούν όλοι την προσωπική μου ζωή. Μετά τον χωρισμό υπάρχει σεβασμός, αγάπη και πάντα θέλεις να είναι καλά. Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς, είτε είναι μαζί, είτε χώρια μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον και μια φιλική σχέση»