"Κόλαφος" η Σίσσυ Χρηστίδου με την ανάρτηση όλο νόημα στο instagram - «Στο τέλος γελάει καλύτερα όποιος...»

Τι συνέβη;

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για την Σίσσυ Χρηστίδου καθώς ήρθε αντιμέτωπη με μια απώλεια που την στιγμάτισε, αφού έχασε την αγαπημένη της μητέρα μετά από τεράστια μάχη που έδινε με την υγεία της.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Expand player

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης (26/5) δημοσίευσε μια ανάρτηση στο instagram η οποία ήταν όλο νόημα μιας και έγραφε χαρακτηριστικά: «Στο τέλος γελάει καλύτερα όποιος φέρθηκε πιο ντόμπρα!». Ωστόσο, η ίδια δεν έγραψε κάτι παραπάνω.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Σίσσυς Χρηστίδου

«Αφήστε τον χαμό της μητέρας μου...»

Καθημερινά κανάλια και εκπομπές είναι στρέφονται γύρω από την υπόθεση της Πάτρας, καθώς πρόκειται για μία από τις υποθέσεις που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την αγριότητα του εγκλήματος. Ωστόσο ορισμένες φορές τα όρια των τηλεθεατών θολώνουν.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου την Κυριακή 17/4 μίλησε, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι». (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της κατηγορούμενης)

Η συνέντευξη έφερε πληθώρα αντιδράσεων στα social media, ενώ δεν έλειψαν και αρνητικά σχόλια για την ίδια τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter σχολίασε: «Η εν λόγω κυρία είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους όταν πέθανε η μητέρα της να τη σεβαστούν. Και πολύ καλά έκανε. Τώρα εκείνη και το σινάφι της έχουν κάνει σαπουνόπερα το θάνατο 3 παιδιών. Δεν τους αντέχω άλλο πραγματικά».

Αυτό το σχόλιο δεν άφησε αναπάντητο η παρουσιάστρια η οποία του έγραψε: «Αφήστε παρακαλώ θερμά, τον χαμό της μητέρας μου, έξω από την εμπάθειά σας στο πρόσωπό μου».

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου, πριν από τρεις μήνες περίπου έφυγε από τη ζωή, μετά από μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τη διαφορά κάνει η τραπεζαρία - Το εντυπωσιακό σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου για Πάτρα: «Αυτό το θέμα εγώ δεν το συζήτησα καθόλου με τα παιδιά μου»