Τη διαφορά κάνει η τραπεζαρία - Το εντυπωσιακό σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Απλά μοναδικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τη διαφορά κάνει η τραπεζαρία - Το εντυπωσιακό σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου τους τελευταίους μήνες αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να μετακομίσει από το σπίτι που έμενε στην Πεντέλη και να βρει ένα νέο χώρο για την ίδια και για τα παιδιά της.

Η φετινή χρονιά είχε μεγάλες αλλαγές αλλά και στεναχώριες για την παρουσιάστρια, η οποία έχασε και την αγαπημένη της μητέρα μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε.

Παρ' όλα αυτά συνεχίζει την καθημερινότητά της με τους γιους της και μάλιστα, ανά καιρούς επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα μέσα από το νέο της σπίτι.

Κάθε γωνιά είναι εντυπωσιακή, ωστόσο η αλήθεια είναι πως αυτό που μαγνητίζει περισσότερο τα βλέμματα είναι η τραπεζαρία της.

Το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ και η εμπλοκή της Σίσσυς Χρηστίδου

Μια πολύ σημαντική ανακοίνωση έκανε το ΙΚΕΑ μέσα από το προφίλ του στο Instagram και αφορά την Σίσσυ Χρηστίδου. Πολλές γυναίκες της ελληνικής showbiz επιλέγουν την γνωστή εταιρία επίπλων, όπως για παράδειγμα και η Βίκυ Καγιά.

Η αλυσίδα λοιπόν, ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα 11/04 στις 16:00 θα κάνουν live μαζί με την παρουσιάστρια με σκοπό να δώσουν ιδέες στο πως να κάνετε το σπίτι πιο Ανοιξιάτικο.

«Πώς θα κάνετε κάθε σας τραπέζι να θυμίζει άνοιξη; Συντονιστείτε στο ΙΚΕΑ Live Shopping Εvent τη Δευτέρα 11/04 στις 16:00, με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Interior Designer & Home Furnishing Advisor, Θοδωρή Ντούσι, και μάθετε πως θα χαρίσετε μια ανοιξιάτικη νότα στο τραπέζι σας! Δείτε όλη τη μετάδοση ζωντανά μέσα από το IKEA.gr και κάνετε live τις αγορές σας!».