Καναπές 999 ευρώ από τα ΙΚΕΑ - Υπερπαραγωγή το καμαρίνι της Βίκυς Καγιά

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του χώρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καναπές 999 ευρώ από τα ΙΚΕΑ - Υπερπαραγωγή το καμαρίνι της Βίκυς Καγιά

Με την νέα ανάρτηση της Βίκυς Καγιά ξύπνησαν μνήμες από τότε που η Ελένη Μενεγάκη είχε τελέσει την βάπτιση της μικρής Μαρίνας και είχε στολίσει όλο το μοναστήρι από τα ΙΚΕΑ (δείτε εδώ φωτογραφίες). Η παρουσιάστρια του STAR μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από το καμαρίνι της στο κανάλι και αποκάλυψε πως η ΙΚΕΑ φρόντισε για να περνάει άνετα, ευχάριστα αλλά και ξεκούραστα τις ώρες της στον χώρο.

Η ΙKΕΑ είναι επιχείρηση με καταστήματα επίπλων, έχει σουηδική προέλευση, η έδρα της είναι στην Ολλανδία αλλά διατηρεί σουηδική ταυτότητα.

Η αλυσίδα έχει 424 καταστήματα σε 52 χώρες, πολλά στην Ευρώπη, τα υπόλοιπα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, την Ασία και την Αυστραλία. Ο κατάλογος της IKEA, που περιέχει περίπου 12.000 προϊόντα, είναι τυπωμένος σε 160 εκατομμύρια αντίγραφα (2006) παγκοσμίως, και διανέμεται δωρεάν, μέσω του ταχυδρομείου και των καταστημάτων.

Η εταιρεία έχει κερδίσει και την καρδιά της Ελλάδας.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

"Η αγαπημένη μου ΙΚΕΑ @ikeagreece μεταμόρφωσε το καμαρίνι μου σε έναν όμορφο λειτουργικό χώρο με μοναδική αισθητική, βασισμένο όμως στις δικές μου ανάγκες που με χαλαρώνει στα διαλείμματα, αλλά με κάνει να νιώθω πολύ χαρούμενη, γεμάτη όρεξη για δουλειά και δημιουργία!
Τι πιο όμορφο να νιώθεις σαν το σπίτι σου;!

I love you IKEA", έγραψε χαρακτηριστικά

Εμείς βρήκαμε μάλιστα στο επίσημο site της εταιρείας τον συγκεκριμένο καναπέ κι έχουμε να σας πούμε πως κοστίζει 999 ευρώ.

ΙΚΕΑ  καμαρίνι Καγιά