Κάλυψε μόνο τα απαραίτητα και περπάτησε στο κόκκινο χαλί - Η πιο "καυτή" εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ

Φυσικά, φόρεσε το δαχτυλίδι του Μπεν

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι η αγαπημένη ποπ σταρ του κοινού, καθώς με τα τραγούδια της ξεσηκώνει ακόμα και τους πιο δύσκολους, ενώ με την εμφάνισή της πάντα "κλέβει" την εντυπώσεις. Παρά τα 52 της χρόνια, είναι πιο όμορφη από ποτέ και, φυσικά, η σιλουέτα της παραμένει ίδια, σαν να μην πέρασε ποτέ ο χρόνος από πάνω της. Η φωτογραφία με το μικροσκοπικό της μπικίνι μιλάει από μόνη της.

Η "καυτή" εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ

Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε άλλη μία εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, από την οποία, όμως, έλειπε και το μπικίνι και οποιοδήποτε εσώρουχο. Φόρεσε, δηλαδή, μία μαύρη μακριά τουαλέτα, που είχε διαφάνειες και στο στήθος, μέχρι τον λαιμό, αλλά και στο πλάι, σε όλο το μήκος.

Expand player

Τα μαλλιά της επέλεξε να τα κρατήσει ψηλά σε μία μακριά αλογοουρά, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους τόνους. Τα σκουλαρίκια της "έλαμπαν", αλλά τις εντυπώσεις "τράβηξε" το δαχτυλίδι που της έχει χαρίσει ο σύντροφός της, Μπεν Άφλεκ.

Ο συμβολισμός πίσω από το δαχτυλίδι αρραβώνων της

Η Τζένιφερ Λόπεζ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Μπεν Άφλεκ, ύστερα από την πρόταση γάμου που της έκανε, και όλοι θυμόμαστε το δαχτυλίδι στα χέρια της. Το δαχτυλίδι δεν είναι ένα συνηθισμένο δαχτυλίδι, καθώς πέρα από την τεράστια πέτρα του, το χρώμα που επέλεξε ο ηθοποιός μπορεί να κρύβει έναν συμβολισμό.

Γενικότερα, τα μονόπετρα με τα οποία ο απλός κόσμος επιλέγει να κάνει πρόταση γάμου, είναι συνήθως με διάφανες πέτρες ή μαύρες ή και καφέ. Ωστόσο, τα πράσινα διαμάντια, όπως και τα ροζ, είναι ιδιαίτερα, διότι το χρώμα τους δημιουργείται από τις ατέλειες που υπάρχουν στην δομή τους. Αυτές οι ατέλειες δημιουργούνται, κατά κύριο λόγο από την ακτινοβολία, η οποία προκαλεί ζημιές.

Έτσι, ίσως ο Μπεν να ήθελε να εκφράσει στην Τζένιφερ πως, όπως και τα πράσινα διαμάντια, έτσι και η σχέση τους, είναι σπάνια και με ελαττώματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπεν Άφλεκ: Η χειρονομία που ''άναψε φωτιές'' στο σώμα της Jennifer Lopez- Φωτογραφία ντοκουμέντο

"Τσακίζει" κόκαλα το τελευταίο "αντίο" της Τζένιφερ Λόπεζ στον για διάσημο ηθοποιό, Ray Liotta