Τζένιφερ Λόπεζ: Κορμάρα στα 52 της - Η φωτογραφία με το μαύρο μπικίνι που αναστάτωσε το Instagram

''Φωτιά'' η λατίνα σταρ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τζένιφερ Λόπεζ: Κορμάρα στα 52 της - Η φωτογραφία με το μαύρο μπικίνι που αναστάτωσε το Instagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξέρει καλά μετά από τόσα χρόνια καρίερας, να κρατά τους θαυμαστές της σε επαγρύπνηση. Η λατίνα σταρ μπορεί να έφτασε 52 χρονών, ωστόσο ο χρόνος φαίνεται να μην έχει περάσει ούτε από το πρόσωπο, αλλά ούτε και από το κορμί της, αφού διαθέτει σώμα που πολλές εικοσάρες θα ζήλευαν.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια φροντίζει να ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από συναυλίες, προπονήσεις αλλά και από την καθημερινότητά της. Πριν από λίγες μέρες έδειξε και το πιο ανθρώπινο πρόσωπό της και συγκίνησε με τις δηλώσεις που έκανε για την απώλεια γνωστού σταρ(δείτε εδώ ποιος είναι).

Η καυτή φωτογραφία της Lopez με το μαύρο μπικίνι

Στα 52 της ξέρει να διατηρεί το κορμί της μέσα από διατροφή και σκληρή γυμναστική. Το αποτέλεσμα άλλωστε όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία δικαιώνει τις όποιες θυσίες.

Μπεν Άφλεκ: Η χειρονομία που ''άναψε φωτιές'' στο σώμα της Jennifer Lopez- Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το βράδυ της Τρίτης 24/5 το αγαπημένο ζευγάρι Jennifer Lopez και Ben Affleck δείπνησε ρομαντικά στο Beverly Hills. Εκεί ο γνωστός ηθοποιός εθεάθη να κάνει μια κίνηση προς την σύντροφό του για την οποία και παλαιότερα έχει δηλώσει μετανιωμένος. Το ζευγάρι άλλωστε μας έχει συνηθίσει στις διαχυτικές κινήσεις (δείτε εδώ τα τρυφερά τους τετ-α-τετ στην Νέα Υόρκη).

Το 2002 , όταν οι δύο πασίγνωστοι καλλιτέχνες ήταν για πρώτη φορά ζευγάρι, ο ίδιος είχε συμμετάσχει στο video clip του τραγουδιού « Jenny from the block» , βάζοντας της αντηλιακό στους γλουτούς. Αυτή η χειρονομία είχε σχολιαστεί τότε ποικιλοτρόπως, με τον Affleck να δηλώνει χρόνια αργότερα μετανιωμένος για αυτό που έκανε , αφού φάνηκε «ανόητος».

Μετά το πέρας του ρομαντικού τους δείπνου το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, ο 49χρονος ηθοποιός πιάστηκε να ακουμπάει τη Jennifer Lopez στους γλουτούς καθώς εκείνη έμπαινε στο αυτοκίνητό τους. Βέβαια, να πούμε πως αυτή τη φορά η κίνησή του κάθε άλλο παρά προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς έδειξε να το κάνει με πολλή τρυφερότητα και αγάπη.

Η επίμαχη κίνηση μετά το δείπνο