Αρραβωνιάστηκε πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz - Το δαχτυλίδι που "έκλεψε" τις εντυπώσεις

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αρραβωνιάστηκε πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz - Το δαχτυλίδι που

Τα χαρμόσυνα νέα για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, "έσκασαν" καθώς ανακοινώθηκε πως οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν ξανά καθώς κάπου εδώ πρέπει να τονίσουμε πως έχουν υπάρξει ζευγάρι και παλιότερα.

Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες "φούντωσαν" ολοένα και περισσότερο όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες της με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο να στολίζει το δάκτυλό της. Βέβαια, δεν άργησε να έρθει και η επιβεβαίωση από την γνωστή τραγουδίστρια καθώς πριν από λίγες ώρες η Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαίωσε και επίσημα ότι εκείνη και ο σύντροφός της, Μπεν Άφλεκ αναμένεται να παντρευτούν.

Πιο συγκεκριμένα, δεν δίστασε να δημοσιεύσει και ένα σχετικό βίντεο στο newsletter της με τίτλο On The JLo, δείχνοντας στους θαυμαστές της το εντυπωσιακό πράσινο διαμαντένιο δακτυλίδι, το οποίος της το χάρισε ο χολιγουντιανός ηθοποιός.

Το εντυπωσιακό μονόπετρο που "έκλεψε" τις εντυπώσεις

Δώρο αξίας 44.665 δολάριων έλαβε η Τζένιφερ Λόπεζ από τον Μπεν Άφλεκ για τα γενέθλια της

Ένα απίστευτο δώρο έλαβε η Τζένιφερ Λόπεζ από τον αγαπημένο της, Μπεν Άφλεκ, για τα 52α γενέθλια της. Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της της έκανε δώρο κοσμήματα, τα οποία συμβολίζουν την επανασύνδεσή τους -δείτε εδώ και την πρώτη τους κοινή ανάρτηση-.

Ο 48χρονος ηθοποιός συνεργάστηκε λοιπόν με την Αμερικανική εταιρεία κοσμημάτων Foundrae των δημιουργών Beth και Murat Bugdaycay και δημιούργησαν κοσμήματα, με ιδιαίτερο όμως ν'οημα.

Μάλιστα, η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται να κατενθουσιάστηκα με το συγκεκριμένο δώρο και αμέσως τα έδειξε στους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές, καθώς τα φορά στην φωτογραφία που ανάρτησε για τα γενέθλιά της πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ.

Πρόκειται λοιπόν για ένα χρυσό σετ με αλυσίδες - μενταγιόν, που φέρουν πάνω τους σύμβολα. Στην μία αλυσίδα κρέμεται ένα άνθος, το οποίο συμβολίζει το πάθος, ενώ τα αγκάθια του τις δυσκολίες, που παρουσιάζονται. Υπάρχει ένα αστέρι, που συμβολίζει την ενέργεια και το πεπρωμένπο, ένα πέταλο αλόγου, που έχει να κάνει με την τύχη και την προστασία, καθώς και ένας «κόμπος», που εκφράζει την σύνδεση και την αληθινή αγάπη.

Υπάρχει ακόμα και ένα ακόμα κομμάτι περασμένο από την αλυσίδα, που είναι μία καρδιά, που φέρει πάνω της τρία αρχικά γράμματα. Όπως αποκαλύπτει η εταιρεία κοσμημάτων, τα γράμματα προέρχονται από τις λέξεις: έρωτας, φιλία, αγάπη, στοργή και φιλαυτία.

Το συνολικό ποσό, που έδωσε για τα εν λόγω κοσμήματα, τα οποία μάλιστα, ήταν δικού του σχεδιασμού, ανέρχεται στα 44.665 δολάρια. Όλα τους είναι κατασκευασμένα από χρυσάφι 18 καρατίων, ενώ οι λεπτομέρειες, που φέρουν πάνω τους είναι από διαμάντι. Όπως ανέφερε, η Beth Bugdaycay, συνιδρύτρια της Foundrae: «Ο Μπεν αποφάσισε να φτιάξει κάτι συμβολικό για τα γενέθλιά της. Δεν ήθελε να αγοράσει το μεγαλύτερο διαμάντι, που βρήκε μπροστά του. Προτίμησε αυτό, που συμβολίζει κάτι για την σχέση τους».