Αρραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ; - Το υπέρλαμπρο μονόπετρο που "βγάζει μάτι"

Τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αρραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ; - Το υπέρλαμπρο μονόπετρο που

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, μετά την επανένωση που μας συγκίνησε όλους, φαίνεται πως ζουν τον έρωτά τους και θέλουν να προχωρήσουν την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

Το υπέρλαμπρο μονόπτερο της Τζένιφερ Λόπεζ και οι φήμες του αρραβώνα με τον Μπεν Άφλεκ

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο Μπεν δύο μήνες πριν ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Μέχρι πρότινος δεν είχε γίνει γνωστό εάν προχώρησε σε αυτή την κίνηση ή αν απλώς ήταν φήμες, ωστόσο η τελευταία εμφάνιση της τραγουδίστριας στους δρόμους του Λος Άντζελες φορώντας ένα υπέρλαμπρο μονόπετρο φούντωσε ξανά της φήμες του αρραβώνα.

Η ίδια βρισκόταν με την 14 χρονών κόρη της, Έμμε την ώρα που οι φωτογράφοι απαθανάτισαν αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τι συμβαίνει, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να θαυμάζουμε το εντυπωσιακό μονόπετρο που "βγάζει μάτι".

Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές στους δρόμους της Νέας Υόρκης χθες το απόγευμα

Μπορεί να έχουν περάσει 21 χρόνια από τη μέρα που η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν, η επανασύνδεση τους όμως του βρήκε πιο ώριμους, πιο κατασταλαγμένους και πιο τρυφερούς από κάθε άλλη φορά. Οι φήμες πως οι Beniffer είναι και πάλι μαζί ξεκίνησαν από τον περασμένο Μάη, επιβεβαιώθηκαν με την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στο Instagram και από τότε οι δυο τους είναι παντού μαζί.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ συμπεριφέρονται σαν να είναι για πρώτη φορά μαζί -και να γνωρίζουν τώρα ο ένας τον άλλον- και ζουν πραγματικά τον έρωτά τους. Αυτές τις μέρες, και συγκεκριμένα την Κυριακή 26/9, οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους στο πάρκο της πλατείας Madison στη Νέα Υόρκη και δεν σταμάτησαν να είναι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά στη μέση του δρόμου.

Δείτε τις φωτογραφίες στο okmag.gr