"Τσάκωσαν" στα πράσα Ben Affleck - Jennifer Lopez

Η νοικιασμένη βίλα στο Miami και η κοινή απόδραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες που θέλουν να είναι ζευγάρι, οι φωτογραφίες ωστόσο που βγαίνουν στη δημοσιότητα κατά καιρούς, λένε άλλα! Ben Affleck και φαίνεται πως όντως είναι μαζί και μάλιστα περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μετά το ταξίδι τους στη Μοντάνα, ο ηθοποιός πήρε το αεροπλάνο και πήγε στη Φλόριντα αλλά το ζευγάρι δεν έμεινε στο σπίτι της τραγουδίστριας. Νοίκιασαν μια παραθαλάσσια βίλα. Ωστόσο, οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν.

Οι δυο τους πιάστηκαν από τους φωτογράφους να βγαίνουν μαζί από τη βίλα ενώ και διαδοχικά στο μπαλκόνi. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της Jennifer Lopez, που μίλησε στο αμερικανικό People, οι δυο τους μιλούν καθημερινά μετά το ταξίδι τους στη Μοντάνα, ενώ η τραγουδίστρια είναι πολύ καλά και ανυπομονεί για το μέλλον.

Ben Affleck Jennifer Lopez

Ben Affleck Jennifer Lopez σχέση

Η δήλωση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ για τον χωρισμό τους

Ο πρώην πλέον της Τζένιφερ Λόπεζ, Αλεξ Ροντρίγκεζ δηλώνει "σοκαρισμένος" που η τραγουδίστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της, σύμφωνα με πηγή του «E! Online».

«Πίστευε πραγματικά ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει η σχέση τους και να επανασυνδεθούν», αναφέρει η πηγή. O Ροντρίγκεζ προσπάθησε να επικοινωνήσει με την τραγουδίστρια. Μίλησαν για λίγο δεν έκρυψε τα συναισθήματά του λέγοντας, πόσο «αναστατωμένος είναι» αναφέρει η πηγή.

Τζένιφερ Λόπεζ χωρισμός

Παρά την προσπάθεια του, φαίνεται να είναι σίγουρη πως όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους. «Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ενδιαφέρεται να τα ξαναβρεί με τον Άλεξ. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της», συνεχίζει η πηγή.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, μάλλον θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Μπεν Άφλεκ. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν στο TMZ, ότι το «ζευγάρι επικοινωνούσε μέσω email από τον Φεβρουάριο όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στην Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα της ρομαντικής ταινίας "Shotgun Wedding"».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα μηνύματα του Άφλεκ ήταν ρομαντικά και άγγιξαν την σταρ. Εκείνο το διάστημα ο Mπεν Άφλεκ συμμετείχε στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ «The Tender Bar».