Τζένιφερ Λόπεζ: Γύρισε στον πρώην της μετά τον χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

Οι «μυστικές» συναντήσεις τους τα μαρτυρούν όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζένιφερ Λόπεζ: Γύρισε στον πρώην της μετά τον χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

Στον πρώην της φαίνεται πως επέστρεψε η Τζένιφερ Λόπεζ, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η επιτυχημένη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε μυστική συνάντηση, με τον πρώην σύντροφο της Ben Affleck, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει επισκεφτεί το σπίτι της τουλάχιστον 3 φορές.

Σε μία μάλιστα από τις επισκέψεις αυτές, ο ίδιος φωτογραφήθηκε σε ένα λευκό SUV Escalade που φέρεται να ανήκει στην Jlo, το οποίο τον μετέφερε στην έπαυλη της.

Το ζευγάρι χώρισε το 2004, μετά από δύο χρόνια σχέσης, ωστόσο φαίνεται πως έχουμε επανασύνδεση!

Τζένιφερ Λόπεζ Γύρισε στον πρώην της μετά τον χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

Μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό της βέβαια, η Τζένιφορ Λόπεζ συναντήθηκε ξανά με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ να ανακοίνωσαν μέσα από επίσημη δήλωσή τους στα μέσα τον οριστικό χωρισμό τους, ωστόσο μία εβδομάδα αργότερα οι δυο τους συναντήθηκαν και φυσικά ο φακός τους έκανε «τσακωτούς».

Μάλιστα το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα αποφάσισε να βρεθεί στο εστιατόριο που είχαν επιλέξει για να βγουν για το πρώτο τους ραντεβού.

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές μαγαζί στο Λος Άντζελες ενώ όπως αναφέρουν οι σχετικές πηγές, οι δυο τους εξακολουθούν να έχουν άριστες σχέσεις. Μάλιστα, συνεχίζουν και την κοινή επαγγελματική πορεία.

Έτσι ο λόγος για τον οποίο συναντήθηκαν ήταν καθαρά επαγγελματικός και συγκεκριμένα αφορούσε το σπίτι αξίας 28 εκατομμυρίων που έχει στην κατοχή της η τραγουδίστρια και την νέα επιχειρηματική κίνηση του πρώην της, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει συνιδιοκτήτης στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς του ΝΒΑ.